A Naruto-t hol lehet tovább nézni/követni vagy bármit, a shippuuden 324-től?
Köszi :)
1 - 2ilyen random ,engem foglalkoztató kérdés:Naruto és a kilencfarkú szerintetek kerül útjuk folyamán olyan kapcsolatba mint Bee és a Hachibi (vagyis olyan Jinchuiriki formát is feltud-e ölteni majd Naruto mint Bee)?
Szerintetek Naruto-nak valami különleges vérvonal vagy bármilyen képessége lesz?
Illetve Mi esélyt láttok rá,hogy Naruto legyen a Hokage és ,hogy Rinnegan-t kap szerintetek valaki a folytatásban?És hogy a Rinnegan pontosan mire is jó,mit ad a felhasználónak?Mert ahogy néztem a shippuuden-t azt nemtudtam megatározni ,hogy pontosan mit is ad.
Mert volt,hogy Madara ,amikor megidézték az Edo Tenseivel akkor a Rasen Shuriken ellen használta és volt nincs Rasen Shuriken,nameg Pein megtámadta Konohat akkor Kakashival harcolt egy ideig és többszöri Raikkirit tolt Kakashi de mellément amikor használta a Rinnegant Pein
Pain képességeit elmagyarázták. Van neki 7 útja. Ez a 7 képeség. Kurama és Naruto.
SPOLIER
Naruto még idén felveszi Kurama alakját az animében szerintem. Mert már elég régóta történt a mangában.
SPOILER
a mangában a legtöbb kérdésedre választ kapsz, de ha gondolod:
S.P.O.I.L.E.R
igen összehaverkodnak és naruto felveszi a Jinchuiriki formáját úgymond "Biju mode" lesz belőle
hogyha sharinganra v. bjakuganra gondolsz akkor nincs neki, és szerintem ne is lesz, max a gyerekének ha hinata szül neki xdd na m1
narutonak nem hiszem, hogy lesz rinneganja (a mangában legalábbis nincs neki) bár ki tudja, hogy kishimoto mit talál ki...
A rinngegan a sharingan tökéletesített verziója, az kapja meg, aki tökéletesítette a sharingant magyarán megszerezte és tökéletesen használta a mangekyou sharingan-t, tehát képes mangekyou-ra, képes minden jutsu-t hatástalanítani, felosztani az erejét, igazából nem igen ismerjük még most sem a teljes erejét, szerintem még képes arra az itachi által emlegetett idő paradoxonra vagy mire...
Sakura szerintetek egyedül marad a végére?Hisz Sasuke off.
Naruto annyiban off,hogy anno valamelyik shippuuden részbe szerelmet vallott neki ami kamu volt,hogy ne menjen sasuke után és Naruto erre bepöccent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!