Aki az Avatart top50-100-as filmnek gondolja, az mi alapján vélekedik így?
Figyelt kérdés
Nem 1-2 sorban hogy milyen jól néz ki bhakkkkerrr meg hasonló érvek,indokok,gondolatok érdekelnek, hanem normális hozzászólások, vélemények.2013. aug. 5. 15:18
11/19 anonim válasza:
neked mindig sikerülni, hozni ezt a szintet?
Fogalmam sincs ki vagy te, úgyhogy szó nélkül le retardáltazlak, ha retardáltként viselkedsz.
12/19 A kérdező kommentje:
A retardáltság inkább, ott kezdődik, ha valaki szerint az jó, ha valaki "csak jót akar", szerintem nézz kicsit körül azon értekezletek közt amikor Kierkegaard meg Sarte figyelt, vagy nem tudom, de ilyen szabotőr hozzászólásokkal, az a kijelentés, miszerint nyugodtan leretardáltozlak mivel nem ismerlek külön érték ^^.
2013. aug. 6. 02:54
13/19 anonim válasza:
Ezt a álintelektüel félművelt stílust nyugodtan hanyagolhaton.
Nem azért retardáltozlak le mert nem ismerlek, hanem azért, mert retardáltként viselkedsz.
14/19 anonim válasza:
Ezt az álintellektüel félművelt stílust nyugodtan hanyagolhatod.
16/19 A kérdező kommentje:
Oda jutottunk, hogy, itt már viselkedésfeltérképezést is végzel kommentekből, amelyek természetesen mindig személyekhez igazolódnak, áltintellektüelhez annyit, hogy az is igazodik, amúgy nem tudom miért lenne az, nem használtam semmi mesterkélt fogalmazást,vagy szavakat.
2013. aug. 6. 03:12
17/19 anonim válasza:
Akkor én ezt most befejeztem, reménytelen vagy.
18/19 A kérdező kommentje:
Saját önnönmagaddal folytatott, dulakodásodnak immáron végeszakad ezáltal ifjú padawan.
2013. aug. 6. 13:08
19/19 anonim válasza:
Attól lettél ennyire tenyérbemászó gyökér, hogy apukád molesztált vagy azt jól viselted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!