Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki az Avatart top50-100-as...

Aki az Avatart top50-100-as filmnek gondolja, az mi alapján vélekedik így?

Figyelt kérdés
Nem 1-2 sorban hogy milyen jól néz ki bhakkkkerrr meg hasonló érvek,indokok,gondolatok érdekelnek, hanem normális hozzászólások, vélemények.

2013. aug. 5. 15:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre nem fogsz értelmes választ kapni.
2013. aug. 5. 15:47
 2/19 BlondieJedi ***** válasza:
100%

Az avatar volt az elso telyessen 3D film, ebben rejlik a sikere. Az utana legyartott filmek jo resze szinten 3D.. Mint az elso szines film. Kepzeld el milyen sikere lehetett...

Amugy szerintem bem nagy szan. Eggyesek szerint egy regi konyv 2oldalat dolgoztak fel a forgatokonyv irok...

2013. aug. 5. 17:35
 3/19 A kérdező kommentje:
Brutál helyesírást már kaptam, normális választ még nem, szóval jöhetnek.
2013. aug. 5. 17:42
 4/19 anonim ***** válasza:

Hogy te mekkora paraszt vagy (és itt nem a földművelő kisiparosokra gondolok).

Jedi szépen kifejtette a véleményét.

Igaz, akad benne egy-két hiba, de attól még igaza van!

Talán nem áll fel, ezért másokon töltöd ki a haragodat?

Hogy bírom az ilyeneket... -.-

2013. aug. 5. 23:57
 5/19 A kérdező kommentje:
Nyugalom kisfiam, semmiféle harag, nincs bennem, ugyanakkor azt szerintem te is beláthatod, hogy helyesírása megkérdőjelezhető, már-már szarkazmus szintjén van (direkt így írta), de amiket felsorolt érvek /jeleztem, hogy ne 2 sor legyen/ sem állják meg a helyüket, és ne a 3D-re legyen kihegyezve a vélemény/érvelés kvintesszenciája.
2013. aug. 6. 01:33
 6/19 anonim ***** válasza:

Egy olyan érvelést vársz a filmről, amit lehetetlen összehozni, ez egy silány film, fantasztikus látvánnyal, semmi másra nem jó. Aki szereti, az ezért szereti.

Te viszont tolod itt a lekezelő dumádat, azután, hogy kiírtál egy ilyen kérdést.

Ugye nem vagy túl okos?

2013. aug. 6. 01:38
 7/19 A kérdező kommentje:
További türelemre intenélek, értelmetlen a személyre irányuló sorokat beküldeni, hiszen a kérdésre semmiféle válasz nem érkezett, eddig, ugyanakkor tisztában vagyok a film értékeivel, de IMDB-n láttam olyan arcot, aki pl. egész jó vitába tudott elegyedni, olyan szintet hozhatna itt valaki.
2013. aug. 6. 02:16
 8/19 A kérdező kommentje:
Ja bocs megláttam a százalékodat, most már tudom kiről van szó, ahogy mondani szokás nincs több kérdésem .p
2013. aug. 6. 02:17
 9/19 anonim ***** válasza:

Akkor ott a válasz IMDB-n. Itt mit vársz? Ha annyit jársz ide, hogy a százalékból tudod, hogy ki vagyok, akkor ismerhetnéd annyira az oldalt, hogy itt nem fogsz értelmes választ kapni szinte semmire.

Szerencsétlen második válaszolónak a válasza valóban nem volt túl magas szintű, de jót akart. Te viszont paraszt voltál. Utána jött a jött a "kisfiam", a harmadik arcnak.

Most meg folytatod nálam a "nincs több kérdésemmel".

Úgy, hogy alapvetően te vagy a retardált.

Gratulálok, tovább!

2013. aug. 6. 02:26
 10/19 A kérdező kommentje:
Mind a ketten tudjuk, hogy engem retardáltnak nevezni butaság, de örülök, hogy neked mindig sikerülni, hozni ezt a szintet.
2013. aug. 6. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!