Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Fiúk a klubból. Miért lett...

Fiúk a klubból. Miért lett ilyen depressziós vége? Értem én, de nem lehetett volna vmi happy endesebb vége? Más is gondolja így?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 13:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én örültem a végének. Totál nem bírtam a kiscsávót, teljesen logikátlanul és hisztisen viselkedett egész végig. Meg az ilyen "szelidítsük meg a macsót és csináljunk belőle háziférjet" típusú dolgokat sem bírom, szóval szerintem pozitív volt a vége. Főleg amikor táncoltak a klubban.
2013. febr. 15. 13:57
 2/22 A kérdező kommentje:

igen, az túlzás, hogy esküvő meg minden, de nekem kicsit üresen maradt a vége, maradt egy űr

vicces, hogy a Justin esküvőt akar, utána meg panaszkodik, hogy a legénybúcsún nincs a csávóval együtt Brian, ssz

de azért Briant megnézném 50 évesen, hogy mit csinál :-)

2013. febr. 15. 14:12
 3/22 anonim ***** válasza:
Áh, Brian Kinney 50 évesen is "kib******ul gyönyörű" lesz ;) Egyébként én is napokig dühöngtem az utolsó rész után, de aztán valami belemagyarázásban olvastam, hogy az ujjukon maradt a gyűrű, és ez az örök szerelmüket jelképezi, amely mindig egymáshoz csatolja őket. Engem mondjuk a hideg ráz ettől, alapvetően én is rohadtul utálom a "megtérő rosszfiúkat", Brian maradjon csak megbízhatatlan, hideg és szexi. Hisz tudjátok: ne sajnáld, ne bánd meg, ne kérj bocsánatot..
2013. máj. 12. 15:08
 4/22 anonim válasza:

Én nagyon sajnáltam, hogy így lett vége.

Annyi mindenen átmentek már. Brian sokat változott. Justin meg a végén olyan hideg volt, vagy nem tudom hogy írjam, mintha nem is szeretné már. Túl racionálisan gondolkodott

Szerintem

2014. jan. 16. 22:03
 5/22 anonim válasza:
Most néztem meg ezt a sorozatot. Napokig kivoltam, hogy miért??? De! Ez nem a vége a kapcsolatuknak, szinte 100% :)
2014. márc. 29. 21:24
 6/22 anonim ***** válasza:

Most értem a végére. Én nem így fejeztem volna be - majd még kitalálom, hogyan :) -, az utolsó évad nagyon nem tetszett.

Justin karaktere nekem tiszta volt, értettem a karakter fejlődését. De Briant nem. Nem tudtam, valójában mit érez. Biztos vagyok benne, hogy a házasság után sem lett volna boldog, ez nem az ő világa, a baleset hozta ki belőle. Totál burn out lett a végére, pedig kíváncsi lettem volna, hogy milyen irányba indítják a karaktert.

Egy ekkora személyiséget, mint ő, nem lett olna szabad csak így a semmibe leépíteni, pedig ezt tették. Mintha értelmét vesztette volna a léte. Idegesít! :)

2014. ápr. 30. 22:18
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Látom nem értitek miről szól ... ez sajnélatos ha kicsit is megértők lenétek és toleránsak akkor értenétek nézetek már meg alapposan azt a kib**** sorozatot végig alaposan brian már ha úgy veszük 2 évadban már szerelmes volt justinba de be pánikolt az érzéseitől és ugye nem muttasaki az érzéseit ..... érezteti justinnal hogy szereti ...... nézéssel gusztussal sejtelmes mondatokkal ... 4 évad 8 részében mondta hiányoztál (de azt justin csesziel) 4 évad utolsó részében monjda költözz vissza ... azért kéri meg mert fél hogy megint el veszti és rá ébred mennyire fontos neki és de brian fel áldozta volna magét de justin nem akarta .... . és jogosan mondott neki elöször nemet tudjátok milyen volt brian hahó
2015. febr. 12. 20:15
 8/22 anonim ***** válasza:
Avégén csak beképzelték a felpezsdült klubbot ugye?
2015. márc. 12. 02:32
 9/22 anonim válasza:
Szerintem nem. Brian folytatja az életet ùgy is h Justin New Yorkban van. Ès a Babylon kell az élethez :D
2015. ápr. 18. 23:40
 10/22 anonim ***** válasza:
58%

Justin nem hideg, csak rendes pasi.

Túlságosan is rendes egy Brian Kinney-hez.

Brian pedig féltékeny az idő múlására, megjelenik a klubban az a nem túl csinos, halottakra emlékeztető kék szemű srác, akivel versenyeznek ki tud rövidebb idő alatt, több pasit elcsábítnai és Brian győz.

Győztesként az őt addig elutasító szőke srácot felviszi a lakására aki levetkőzik Brian Kinney pedig kidobja, mivel ellenszenves neki és megveti őt.

Szóval azt Brian is érzi, hogy valami változik körülötte, és hogy neki is alkalmazkodnia kell a változáshoz.

Justin számára tényleg a szőke herceg, az állandóságot, a szerelmet jelenti, amit a szülők rossz példája miatt eddig mindig megvetett és elutasított. Nehezen nyílik meg, saját magának sem vallja be de szerelmes Justinba és féltékeny rá.

Amikor megszerez egy nagy reklámmunkát a cége új tulajdonosának aki ki akarja őt rúgni akkor éjjel úgy lép be az ajtón, hogy Hello Sunshine....és Justin nincs ott. Csalódott.

Amikor újra visszafogadja a hegedűművésszel - nekem irtó ellenszenves volt aki játszotta- kalandja után, akkor is mondja neki, hogy éjjel-nappal tartó munkája van, ezt fogadja el, és neki időként nem romantika kell hanem egy hajnalig tartó orgia egy arctalan idegennel. De a szíve Justiné!

Szerintem azt akarták éreztetni a végén, hogy Justin 21 éves vagy 22 felnőtt Brian mellett, elmegy New York-ba, de ha folytatódna a történet én úgy képzelem el, hogy ők örök pár maradnak.

Justinba annyira beleivódott Brian Kinney iránt érzett mély szerelme, ő élete szerelme, nem tudom elképzelni hogy bármlyikük is újra szerelmes legyen, vagy hogy Brian Kinney még egyszer az életébe befogadjon egy új partnert a lakásába.

A történet végére amúgy Kinney multimilliomos lesz vagy legalábbis azt sejtetik hogy gazdag- Vegyél egy Ferrari-t -ezt mondja neki Theo aki a könyvelője lesz....

Egy gazdag, magányos-amíg Justin vissza nem tér New Yorkból, sikeres meleg vállalkozó aki a harmincas éveiben jár, még mindig vonzó, de őszinte szerelem csak Justin volt az életében.

2015. aug. 21. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!