Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Más is úgy gondolja, hogy...

Más is úgy gondolja, hogy Carlisle a Twilightból jobban néz ki, mint Edward?

Figyelt kérdés
Mert nekem Carlisle ezerszer jobban bejön, mint Edward.
2010. aug. 27. 22:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

ez nem is lehet kérdés

5 milliárdszor jobb pasi

2010. aug. 27. 22:08
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
emmett
2010. aug. 27. 22:10
 3/13 anonim válasza:
62%
Emmett :)
2010. aug. 27. 22:17
 4/13 anonim válasza:
74%
Jobban néz ki, Edwardnak ugyan nagyon markáns az arca, de túl kemények a vonásai.
2010. aug. 29. 14:05
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

Hát ha már mindenképpen a vámpírok közül kéne választani akkor Jasper (nem Jackson mert ő csúnya)

Edward vagy Carlisle? Akkor már Carlisle mert ő tényleg ezerszer jobb mint Edward.

2010. aug. 30. 17:04
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
Bevallom végül is, hogy szerintem Edward/Robnak is különleges arca van, és nekem tetszik, de zavar, hogy mindenki úgy teszi, mintha istentelenül szexi lenni... :/ Carlisle/Peter pedig áááá... :D Ő saját maga imádnivaló egy pasi, de csak barna hajjal. :)
2010. aug. 30. 17:20
 7/13 anonim ***** válasza:

ezek egyre rondábbak. a 3. részben nem ismertem fdel az egyik családtagot. mondom ez meg ki?:O:O:D

az első részbe még csak csak kinéztek vh de nyagyon rondák. eleve szépnek vannak leírva de a filmben iszonyatrondák. de ha már választani kell emett. na meg emett a valóságban se rosz:D:D

2010. aug. 30. 17:20
 8/13 anonim válasza:
Carlisle egyértelmű:) Amúgy vámpírok közül Emmet(L) De én mindig is Jacob-ért voltam oda miután varkas lett:))
2010. aug. 30. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Carlisle természetesen sokkal jobb pasi. :D

Jasper,Jacob,Emett,Carlisle, az összes farkaspasi, és valahol nagyon hátul Edward. Igazából nem jön be a stílusa,nagyon rosszul adja elő a szenvedő arcot. :D

2010. aug. 31. 00:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Carlisle sokkal jobban néz ki, de nekem Emmett a best.
2010. szept. 4. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!