Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ajánlani valami jó...

Tudnátok ajánlani valami jó Shounen Fightos animét?

Figyelt kérdés
Attack on Titan, Ao no Exorcist, Naruto, Fairy Tail, Bleach, One Piece, Hunter x Hunter (2011) már megvolt.
2013. aug. 4. 23:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Saint Seiya. Van régi sorozat meg modernebb is belőle, ha a retrósakat nem szereted.
2013. aug. 5. 09:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Dragon Ball Z, Yu Yu Hakuso, Toriko
2013. aug. 5. 12:38
 3/15 A kérdező kommentje:
Yu Yu Hakushot is láttam már. Dragon Ball-t pedig össze vissza néztem, nem tudom hogy vannak sorjában a részek. (Mármint hogy az évadok)
2013. aug. 5. 19:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Dragon Ball, Dragonball Z, Gt, amúgy nyomon könvethető :) Z első rész elején elemeséli 5 év telt el mióta.... na meg sok mozi film van.
2013. aug. 5. 19:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Lost Canvas
2013. aug. 5. 23:37
 6/15 anonim ***** válasza:

Claymore, ha valami különleges shounen fightot akarsz, akkor ez nagyon ajánlom, komolyabb is, mint az átlag.

Fma:Brotherhood, ez közelebb áll a többi shounen fighthoz, mégsem sablonos, malon nem véletlenül az első.

2013. aug. 6. 10:21
 7/15 anonim ***** válasza:

"Fma:Brotherhood, ez közelebb áll a többi shounen fighthoz, mégsem sablonos, malon nem véletlenül az első."

Azért MAL-on van pár érezhetően túlpontozott anime, mondjuk az fma pont nem ilyen.

2013. aug. 6. 11:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Ez igaz, van 1-2 aminek a top10 közelében sem kellene lennie, mégis ott van.
2013. aug. 6. 12:38
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem csak a 10 ről beszélek(gondolom a Shingeki-re célzol, azzal viszont egyetéretek, hogy lejebb lenne a helye.)

Pl: FT is brutálisan túl van, a sao is, a one Piece is, stb nagyon sok ilyen van.

2013. aug. 6. 15:32
 10/15 anonim ***** válasza:
A fairy tailt nem nagyon néztem, de az One Piece csak a 45., és utána már nincs hosszú shounen fight, csak az Fma. Szóval nincsenek a top 10ben, de még a 30ban sem, szóval így korrekt.
2013. aug. 6. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!