Izgalmas, fordulatos sorozatokat tudnátok ajánlani?
Írjátok csak, ami eszetekbe jut! :)
Ezeket nézem/néztem már:
Alias
Breaking bad
Castle
Chuck
Dexter
Game of thrones
Heroes
House
Lost
Nip/tuck
Prison break
Six feet under
Supernatural
The vampire diaries
Twin Peaks
A felsoroltakon kívül jöhet minden!:)
Szerintem izgalmasak:
CSI: Crime Scene Investigation
CSI: NY
CSI: Miami
NCIS: Naval Criminal Investigative Service
Hú, szép lista. Egy csomó kedvencem rajta van. :D
- Teen Wolf: Az eleje kissé gagyi, a költségvetés később se lesz jobb, de mostanában már ütős részeket hoznak és szerintem bőven veri a TVD-t.
- The Walking Dead: Igazából ez olyan, hogy vagy bejön vagy nem.
- True Blodd: Az első két-három évad elég jó.
- White Collar: humoros, olyan kis könnyed nyári, de annyira nem fordulatos és izgalmas
- Veronica Mars: három évados, olyan gimis-nyomozós, de sokkal jobb, mint amilyennek elsőre hangzik. Nekem az egyik kedvencem.
- Suits: jogi sorozat, nem tudom, hogy szereted-e a műfajt, de egy próbát érdemes vele tenni.
- Hannibal: Ha bírod a kicsit véres, titokzatos sorozatokat. Bryan Fuller rendezte, neki a többi sorozata is zseniális (Dead like me (itthon talán Halottnak a csók néven futott), Wonderfalls stb.)
Amiket sokan ajánlanak, de én én nem tudok nyilatkozni róla:
- Arrow
- Revolution
- Awkward
- Once Upoen A Time
Még eszembe jutott pár, de szerintem már így is túl sokat írtam. :)
Született feleségek - viccen kívül, teljesen komolyan mondom.
A címe megtévesztő, azt hiszik tisztára ilyen csajos sorozat. Pedig tényleg olyan fordulatok is vannak benne, hogy csak na! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!