Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok ajánlani jó Animéket?

Tudtok ajánlani jó Animéket?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni egy jó kis Animét de nem tudom melyiket. Lehet akció, humor, thriller vagy romantika benne, de ha lehet ne lehessen olyan sokat sírni rajta. Csak egy igazán keveset. :D Amelyik szerintetek nagynnagyon jó annak írtok rövid tartalmat? Előre is köszönöm! :)

2013. aug. 3. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Én most Free!-t nézek :D Swimming anime ként is ismert és van valami más neve is mert lehetetlen úgy megtalálni,hogy free anime :D (nem vagyok nagy animés ha jól tudom ez valami új dolog)

A tartalma eddig, hogy van egy srác aki imádja a vizet, de már évek óta nem úszott. A (szintén úszó)barátai pedig kitalálják,hogy engedélyt kérnek a suliban egy úszóklub nyitására. Közben felbukkan egy régi haverjuk is aki nem olyan kedves mint volt.

2013. aug. 4. 00:12
 2/8 anonim ***** válasza:

A Free nem a Storylag erős...

Ha valami elvont/érdekes kell a Monogatari Second series most fut..

SZezon jól indult, de nincs sok jó, 1-2 elmegy kategória, sok tömeg anime stb.. folytatások hozzák a színvonalt. Az újak közül a Kamisama no Inai Nichiyoubi, egész érdekes és drámai, bár most fog vagy jó vagy rossz irányba elmenni az egész. Watamote!, újak közül a legjobb eddig, érdekes dologról szól egy kocka lányról aki pasit akar magának találni, de még beszélgetni sem mer. A Gatchaman Crowds, ha bírod az elmebeteg női főszereplőt. A Gin no Saji, érdekes, vicces, bár az utóbbi részben kezd ez is rossz irányba menni. A szezon többi tagja vagy pocsék vagy csalódás.

Remlem kövi szezonban nem okoz ennyi anime csalódást.

Itt tudod megnézni a szezonálisan futó animéket: [link]

Itt meg az őszi választékot: [link]

2013. aug. 4. 00:58
 3/8 anonim ***** válasza:
A gantz. Valamiért nem ismerik olyan sokan, de az egyik legjobb amit életemben láttam. Nem beszélek a műfajáról, mert nem tudom mihez hasonlítani. Amúgy mangában sztem sokkal nagyobb élmény, mint animében.
2013. aug. 4. 01:38
 4/8 Saitou ***** válasza:

Hakuouki

.A történet a XIX-dik századi Japánban játszódik a Bakumatsuban, azaz a sógunátus utolsó éveiben. Ebben mindent megtalálsz. A rajzolása gyönyörű és a történet is nagyon megkapó.

Darker Than Black

"Akció, dráma, bonyodalom és izgalom minden mennyiségben!!! Hihetetlen pörgés, és lehengerlően érdekes történet egy animében!" (Idézet az animeaddicts-röl). Jövőbeni Tokyóban játszódik, ami köré egy falat álítottak fel(Pokol kapuja). Egyidőben ezzel eltüntek a csillagok és a hold is. Úgynevezett egyezkedöket üldöz a rendöreség akiknek különleges képességük van. Javaslat ha meg akarod nézni, nekem személy szerint az elsö 3 rész lassú volt , de továbbnéztem sokkal izgalmasabb lett és a kedvencemmé vált.

2013. aug. 4. 09:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Úúú..köszönöm szépen a sok választ! :) Ha lesz időm akkor mindegyikbe belenézek.
2013. aug. 4. 09:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Death Note

Code Geass

Berserk

Hellsing

AnoHana

Another

Asura

C:Control

Casshern Sins

Deadman Wonderland

Durarara!!

Gosick

Hakkenden

Hetalia

Hotaru no Haka

Hyouka

Inu x Boku SS

Jormungand

Jinrui wa Suitai Shimashita

K project

Kamisama Hajimemashita

Kimi ni Todoke

Kokoro Connect

Kotonoha no Niwa

Kuroko no Basuke

Kuroshitsuji

Level E

Magi

Mirai Nikki

Phi Brain

Psycho-Pass

Sakamichi no Apollon

Shiki

Shinigami no Ballad

Shinsekai Yori

Soul Eater

Star Driver

Steins;Gate

Suisei no Gargantia

Sword Art Online

Tegami Bachi

Un-Go

Wolf's Rain

Zetsuen no Tempest

Itt nézz még körül: [link] ^^

2013. aug. 4. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:

*Free (sport anime, nekem nagyon tetszik, csak nehéz megtalálni a következő részt)

*Attack on Titan (ez is most fut ez olyan véresebb, hogy megeszik az óriások az embereket és az emberek az óriások elllen harcolnak)

*Uta no prince-sama Maji Love 1000%/ 2000% ( a 2000 az a 2.évadja énekelnek benne, jó kis fiú harem :3 :D És nekem nagyon tetszik *-*)

*Lovely Complex ( ez romantikus, de egyben nagyon humoros is )

*Fairy Tail ( Nekem nagyon tetszik bár megkell szokni a grafikáját)

*Code Breaker (nekem tetszett, természetfeletti erőkkel ölik meg a gonoszokat... bár elférne egy 2.évad is neki)

*Ao no exorcist ( Ebben az ördögűzők próbálják megölni a Sátánt, Jó kis shounen... egészen vicces és érdekes)

*Kaichou wa Maid-sama (Hát ez az eggyetlen anime ami romantikus és én láttam, de nagyon jó....vicces, romantikus..stb. Minden ami kell)

*SAO (Sokan nem szeretik, de nekem egészen bejött, egyébként olyan hogy benne ragadnak egy játékban..stb :) nem árulok el többet, de megéri megnézni)

*Elfen Lied( ez elég véres és szerelmi szál is vann benne)

*Mirai Nikki ( Túlélőjáték, a telefonjuk megmutatja a jövőt)

*Another ( ez egy horror jó sok halottal vérrel, kísértet sztorival, Én Imádom *-*)

*Brave 10 ( hát egy egy seinen így nincs is annyira sok akció benne..)

*Hiiro no Kakera( Ebbe az animébe megvan minden, szerelem, akciók... )

*Mondaiji-tachi no Isekai Kara Kuru Sou desu yo (hát nekem nagyon bejött ez az anime, bár nem sokan ismerik.. de rettentő vicces és engem lekötött a végéig, 3 fiatal egy másik világba kerül ahol jól szórakoznak a természet feletti erejükkel)

*Shiki (hát ez egy horror szerű anime :D vámpírok gyilkolnak le egy falut, szerintem egészen jó volt)

*One Piece (hát ezt mondják a legjobb animének, elég hosszú és kalózokról szól, nekem nem tetszett, szerintem unalmas)

*Kaleido Star ( hát ebben az animében egy Lány (Sora) a kaleido színpadhoz csatlakozik és híressé válik)

*Death Note ( Eléggé elgondolkodtató, halállista leesik a földre és Light uralkodni akar a földön és megöli vele a bűnőzőket, de közbe meg akarják állítani)

*Amnesia ( ez egy kisseb szerlmi sztori, hogy vándorol a világok között és mindig augusztus 1.-e van és más világban máshogy ismeri a barátait.. enek tetszett)

*Zero no Tsukaima (ez elég vicces és mágiás..anime, viszont az eleje talán egy kicsit unalmas, de utánna egyre jobb lesz)

*Tengen Toppa gurren Lagann ( a föld alól ki akarnak jutni.. shuonen, hát nézhető :) )

*To aru kagaku no Railgun( ez egy anime mellékszála, bár nekem ez jobban tetszett mert Misaka Mikoto a kedvencem és ebbe ő a főszereplő... amúgy természet feletti erejük van)

*Dansshi Koukousei no Nichijou ( hát ezen röhögőgörcsöt kaptam, nagyon idióták benne a szereplők, a középiskolás fiúk mindennapi életéről szól... de halál viccesek)

*Kateikyoushi Hitman Reborn (ez ilyen maffiázós, szerintem egész jó, bár kicsit hosszú :) )

*Kuroko no Basuke ( ez kosárlabdás, nekem nagyon tetszik már én is halálra izgulom magam mi lesz :D )

*Kaze no Stigma ( ez nekem nagyon bejött, vicces, romantikus és harcolnak a gonosz ellen a képességeikkel )

*Sankarea ( ebben életre kelt Furuya egy lányt és zombi lesz belőle... elég jó)

*Guilty Crown (ebben egy fertőzés elszabadul és a lázadók harcolni fognak a katonák ellen... szerintem nagyon jó és a főszereplő is nagyon jó képességhez jutott)

*Ginga e Kickoff ( ez focis, de nekem eléggé tetszett, a galaxis legjobbjává akarnak válni és még a felnőtteket is legyőzik)

*Sukitte ii na yo ( ez is egy romantikus, mégis csak láttam többet :D, na de ebben egy félénk lány van aki a legnépszerűbb fiúval fogjárni, nekem nagyon tetszik a történet, szépen kidolgozták a sztorit )

*Devil Survior ( afőszereplő letelepített a telefonjára egy olyat, hogy megmutatja hoogy fog meghalni, ami igaz is lesz és újra éled és lesz egy képessége,meg kell állítaniuk a világuk pusztulását... nekem tetszik, a grafikája is szép)

*Seikon no Qwaser ( ez egy kicsit perverz :D, de szerintem egész jó)

*Arcana Famiglia ( ebben az arcana erőikkel próbálják meg megakadájozni legjobb barátjuk Felicita esküvőjét és csak úgy tudják, ha nyernek egy versenyen (bocsi de a versenynek elfelejtettem félig a nevét és nem akarok hülyeséget írni) egyébként egséz jó kis anime)

*Pandora Hearts (ez ilyen régebbi történetet mond el, de nekem egészen tetszik és bocsi, hogy nem nagyon tudok hozzá írni tartalmat, de én is csak most nézem.... :) De eddig tetszik)

*Munto ( ez egy régebbi anime ebben egy lány lát egy lebegő szigetet a felhők fölött, de csak ő látja, végül egyszer a sziget zuhanni kezdett és a szigetről az uralkodó kapcsolatba jutott vele... stb :) )

*Ouran High School Host Club ( ez egy nagyon poénos anime, egy gazdag iskola a ehlyszíne.... szakadni lehet a röhögéstől)

Hát egyenlőre ennyit írtam, mert már ígyis fáj a kezem, de ha szeretnél többet, akkor majd szívesen írok, mert még ismerek vagy ezret... Remélem tudtam segíteni :)

2013. aug. 4. 14:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2013. aug. 5. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!