Tudtok ajánlani jó Animéket?
Én most Free!-t nézek :D Swimming anime ként is ismert és van valami más neve is mert lehetetlen úgy megtalálni,hogy free anime :D (nem vagyok nagy animés ha jól tudom ez valami új dolog)
A tartalma eddig, hogy van egy srác aki imádja a vizet, de már évek óta nem úszott. A (szintén úszó)barátai pedig kitalálják,hogy engedélyt kérnek a suliban egy úszóklub nyitására. Közben felbukkan egy régi haverjuk is aki nem olyan kedves mint volt.
A Free nem a Storylag erős...
Ha valami elvont/érdekes kell a Monogatari Second series most fut..
SZezon jól indult, de nincs sok jó, 1-2 elmegy kategória, sok tömeg anime stb.. folytatások hozzák a színvonalt. Az újak közül a Kamisama no Inai Nichiyoubi, egész érdekes és drámai, bár most fog vagy jó vagy rossz irányba elmenni az egész. Watamote!, újak közül a legjobb eddig, érdekes dologról szól egy kocka lányról aki pasit akar magának találni, de még beszélgetni sem mer. A Gatchaman Crowds, ha bírod az elmebeteg női főszereplőt. A Gin no Saji, érdekes, vicces, bár az utóbbi részben kezd ez is rossz irányba menni. A szezon többi tagja vagy pocsék vagy csalódás.
Remlem kövi szezonban nem okoz ennyi anime csalódást.
Itt tudod megnézni a szezonálisan futó animéket: [link]
Itt meg az őszi választékot: [link]
Hakuouki
.A történet a XIX-dik századi Japánban játszódik a Bakumatsuban, azaz a sógunátus utolsó éveiben. Ebben mindent megtalálsz. A rajzolása gyönyörű és a történet is nagyon megkapó.
Darker Than Black
"Akció, dráma, bonyodalom és izgalom minden mennyiségben!!! Hihetetlen pörgés, és lehengerlően érdekes történet egy animében!" (Idézet az animeaddicts-röl). Jövőbeni Tokyóban játszódik, ami köré egy falat álítottak fel(Pokol kapuja). Egyidőben ezzel eltüntek a csillagok és a hold is. Úgynevezett egyezkedöket üldöz a rendöreség akiknek különleges képességük van. Javaslat ha meg akarod nézni, nekem személy szerint az elsö 3 rész lassú volt , de továbbnéztem sokkal izgalmasabb lett és a kedvencemmé vált.
Death Note
Code Geass
Berserk
Hellsing
AnoHana
Another
Asura
C:Control
Casshern Sins
Deadman Wonderland
Durarara!!
Gosick
Hakkenden
Hetalia
Hotaru no Haka
Hyouka
Inu x Boku SS
Jormungand
Jinrui wa Suitai Shimashita
K project
Kamisama Hajimemashita
Kimi ni Todoke
Kokoro Connect
Kotonoha no Niwa
Kuroko no Basuke
Kuroshitsuji
Level E
Magi
Mirai Nikki
Phi Brain
Psycho-Pass
Sakamichi no Apollon
Shiki
Shinigami no Ballad
Shinsekai Yori
Soul Eater
Star Driver
Steins;Gate
Suisei no Gargantia
Sword Art Online
Tegami Bachi
Un-Go
Wolf's Rain
Zetsuen no Tempest
Itt nézz még körül: [link] ^^
*Free (sport anime, nekem nagyon tetszik, csak nehéz megtalálni a következő részt)
*Attack on Titan (ez is most fut ez olyan véresebb, hogy megeszik az óriások az embereket és az emberek az óriások elllen harcolnak)
*Uta no prince-sama Maji Love 1000%/ 2000% ( a 2000 az a 2.évadja énekelnek benne, jó kis fiú harem :3 :D És nekem nagyon tetszik *-*)
*Lovely Complex ( ez romantikus, de egyben nagyon humoros is )
*Fairy Tail ( Nekem nagyon tetszik bár megkell szokni a grafikáját)
*Code Breaker (nekem tetszett, természetfeletti erőkkel ölik meg a gonoszokat... bár elférne egy 2.évad is neki)
*Ao no exorcist ( Ebben az ördögűzők próbálják megölni a Sátánt, Jó kis shounen... egészen vicces és érdekes)
*Kaichou wa Maid-sama (Hát ez az eggyetlen anime ami romantikus és én láttam, de nagyon jó....vicces, romantikus..stb. Minden ami kell)
*SAO (Sokan nem szeretik, de nekem egészen bejött, egyébként olyan hogy benne ragadnak egy játékban..stb :) nem árulok el többet, de megéri megnézni)
*Elfen Lied( ez elég véres és szerelmi szál is vann benne)
*Mirai Nikki ( Túlélőjáték, a telefonjuk megmutatja a jövőt)
*Another ( ez egy horror jó sok halottal vérrel, kísértet sztorival, Én Imádom *-*)
*Brave 10 ( hát egy egy seinen így nincs is annyira sok akció benne..)
*Hiiro no Kakera( Ebbe az animébe megvan minden, szerelem, akciók... )
*Mondaiji-tachi no Isekai Kara Kuru Sou desu yo (hát nekem nagyon bejött ez az anime, bár nem sokan ismerik.. de rettentő vicces és engem lekötött a végéig, 3 fiatal egy másik világba kerül ahol jól szórakoznak a természet feletti erejükkel)
*Shiki (hát ez egy horror szerű anime :D vámpírok gyilkolnak le egy falut, szerintem egészen jó volt)
*One Piece (hát ezt mondják a legjobb animének, elég hosszú és kalózokról szól, nekem nem tetszett, szerintem unalmas)
*Kaleido Star ( hát ebben az animében egy Lány (Sora) a kaleido színpadhoz csatlakozik és híressé válik)
*Death Note ( Eléggé elgondolkodtató, halállista leesik a földre és Light uralkodni akar a földön és megöli vele a bűnőzőket, de közbe meg akarják állítani)
*Amnesia ( ez egy kisseb szerlmi sztori, hogy vándorol a világok között és mindig augusztus 1.-e van és más világban máshogy ismeri a barátait.. enek tetszett)
*Zero no Tsukaima (ez elég vicces és mágiás..anime, viszont az eleje talán egy kicsit unalmas, de utánna egyre jobb lesz)
*Tengen Toppa gurren Lagann ( a föld alól ki akarnak jutni.. shuonen, hát nézhető :) )
*To aru kagaku no Railgun( ez egy anime mellékszála, bár nekem ez jobban tetszett mert Misaka Mikoto a kedvencem és ebbe ő a főszereplő... amúgy természet feletti erejük van)
*Dansshi Koukousei no Nichijou ( hát ezen röhögőgörcsöt kaptam, nagyon idióták benne a szereplők, a középiskolás fiúk mindennapi életéről szól... de halál viccesek)
*Kateikyoushi Hitman Reborn (ez ilyen maffiázós, szerintem egész jó, bár kicsit hosszú :) )
*Kuroko no Basuke ( ez kosárlabdás, nekem nagyon tetszik már én is halálra izgulom magam mi lesz :D )
*Kaze no Stigma ( ez nekem nagyon bejött, vicces, romantikus és harcolnak a gonosz ellen a képességeikkel )
*Sankarea ( ebben életre kelt Furuya egy lányt és zombi lesz belőle... elég jó)
*Guilty Crown (ebben egy fertőzés elszabadul és a lázadók harcolni fognak a katonák ellen... szerintem nagyon jó és a főszereplő is nagyon jó képességhez jutott)
*Ginga e Kickoff ( ez focis, de nekem eléggé tetszett, a galaxis legjobbjává akarnak válni és még a felnőtteket is legyőzik)
*Sukitte ii na yo ( ez is egy romantikus, mégis csak láttam többet :D, na de ebben egy félénk lány van aki a legnépszerűbb fiúval fogjárni, nekem nagyon tetszik a történet, szépen kidolgozták a sztorit )
*Devil Survior ( afőszereplő letelepített a telefonjára egy olyat, hogy megmutatja hoogy fog meghalni, ami igaz is lesz és újra éled és lesz egy képessége,meg kell állítaniuk a világuk pusztulását... nekem tetszik, a grafikája is szép)
*Seikon no Qwaser ( ez egy kicsit perverz :D, de szerintem egész jó)
*Arcana Famiglia ( ebben az arcana erőikkel próbálják meg megakadájozni legjobb barátjuk Felicita esküvőjét és csak úgy tudják, ha nyernek egy versenyen (bocsi de a versenynek elfelejtettem félig a nevét és nem akarok hülyeséget írni) egyébként egséz jó kis anime)
*Pandora Hearts (ez ilyen régebbi történetet mond el, de nekem egészen tetszik és bocsi, hogy nem nagyon tudok hozzá írni tartalmat, de én is csak most nézem.... :) De eddig tetszik)
*Munto ( ez egy régebbi anime ebben egy lány lát egy lebegő szigetet a felhők fölött, de csak ő látja, végül egyszer a sziget zuhanni kezdett és a szigetről az uralkodó kapcsolatba jutott vele... stb :) )
*Ouran High School Host Club ( ez egy nagyon poénos anime, egy gazdag iskola a ehlyszíne.... szakadni lehet a röhögéstől)
Hát egyenlőre ennyit írtam, mert már ígyis fáj a kezem, de ha szeretnél többet, akkor majd szívesen írok, mert még ismerek vagy ezret... Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!