Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok valami jó thrillert...

Tudnátok valami jó thrillert ajánlani, pl. mint a Hatodik érzék, Eredet, Harcosok klubja?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan filmekre gondoltam, ami nem véres, hanem inkább elgondolkodtató, a végén csavarral. Pl. mint a fent említett filmek, Viharsziget, Másvilág. De olyan is lehet, ami nem thriller, csak 'csavar' van benne, pl.mint az Amerikai szépség.

Mindenkinek megy a zöld kéz, aki rendes válaszokat ad:) 16/L

2013. aug. 3. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Memento

(2000) [link]

Hívatlan vendég

(The Uninvited, 2009)

[link]

Bújócska

(Hide and Seek, 2005) [link]

Hatodik érzék

(The Sixth Sense, 1999) [link]

Közönséges bűnözők

(The Usual Suspects, 1995) [link]

2013. aug. 3. 14:44
 2/7 A kérdező kommentje:
A Memento-t, a Bújócskát, és a Hatodik érzéket is láttam már. De a Hívatlan vendég nagyon felkeltette az érdeklődésem:) Tuti, hogy megnézem:)
2013. aug. 3. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A gépész

Deja Vu

Pillangóhatás

Donnie Darko

Időbűnök

23-as szám

Kamera által homályosan

2013. aug. 3. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne a Hívatlan vendéget nézd meg, hanem a Két nővért...
2013. aug. 3. 17:52
 5/7 A kérdező kommentje:

A Pillangó hatást és a 23-as számot láttam már, de a Donnie Darko, A gépész, és a Deja Vu így leírás alapján nagyon tetszik:)

Tudom, hogy a Két nővér az az eredeti koreai változat, de én nem szeretem a koreai filmeket:$

2013. aug. 3. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Na most tudni fogod, hogy csavar lesz benne.:)

The Prestige

Mulholland Dr.

Oldeuboi, bár vannak benne véres részek

The Illusionist

Angels & Demons

The Da Vinci Code, a fölötte lévő folytatása, ha még nem láttad, bár könyvben jobb

2013. aug. 4. 05:43
 7/7 anonim válasza:
Heló ajánlom a Másvilág című filmet .Ha tetszett a Hatodik érzék , akkor ezt a filmet se hagyd ki .Hidd el nem fogsz benne csalódni .
2013. aug. 18. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!