Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok mondani jó horrort/th...

Tudnátok mondani jó horrort/thrillert, esetleg picit parásabb sci-fit?

Figyelt kérdés

Ha lehet ne legyen túl véres,inkább olyan Texasi Láncfűrészes kategória(a régebbi,a 2013-mas szerintem picit gyenge),lehet pszichothriller is,de az is max Mátírok kategóriában,esetleg valami természet feletti.

Előre is köszi!

2013. júl. 9. 19:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én még a Körtől is paráztam :)

Amityville Horror - A rettegés háza

Mama

Kör 1-2

Kísértetjárás Conneccticout-ban

Silent Hill

2013. júl. 9. 19:44
 2/17 A kérdező kommentje:
az összeset láttam,de a Mama inkább szomorú volt mint ijesztő,de attól köszi,ha tudsz még akkor írjál:)
2013. júl. 9. 19:45
 3/17 anonim ***** válasza:

Igen, a vége tényleg szomorú volt. Én tisztára mérges voltam, milyen már hogy nála marad a másik kislány? Más végre számítottam :D

Hát még ami eszembe jut: Motel (bár ez nem horror, inkább thriller féleség. és van benne vér, bocsi :)), Ideglelés, Az ördögűző. :)

2013. júl. 9. 19:50
 4/17 A kérdező kommentje:

a vér miatt nem kell bocsánatot kérned,max akkor "kéne" ha a Síri találkozásokat vagy a Viasztesteket mondanád horrornak:D

amúgy megint köszi:)

2013. júl. 9. 19:56
 5/17 anonim ***** válasza:

Kedvencek temetője

Az ördögűző

Ómen

A Kukorica gyermekei

Átok

Sillent Hill

A Dolog

Kaptár

A Barlang

Rémálom az Elm utcában 1-7

M.A.R.K 13

Paranormal Activity

Hellraiser

Remélem segítettem.

Ja és még valami, ha valaki az "Emberi Százlábút" ajánlaná akkor NE nézd meg és NE is keress rá.

(Nem azért mert ijesztő, hanem azért mert UNDORÍTÓ)

2013. júl. 9. 20:04
 6/17 anonim ***** válasza:

Stephen Kingtől van sok filmadaptáció bár a legtöbbet nem filmesitették meg jól de itt van pár ami nagyon jó lett: Ragyogás

Az

A köd(2007, ezt csak azért irom le mert van egy másik fajta köd is ami borzalom),

Kedvencek temetője

Carrie ( 1976-os de lesz egy 2013as de szerintem az is kész katasztrófa lesz:D )

meg vannak a Rémálom az Elm utcában filmek, Péntek 13-nak is van pár része, Halálos kitérő, sziklák szeme 1-2, Hannibal Lecter filmek(bárányok hallgatnak,hannibal,vörös sárkány,hannibal ébredése)

2013. júl. 9. 20:31
 7/17 anonim ***** válasza:
a Halloween-t kifelejtettem :) az is jó és van pár része :D
2013. júl. 9. 20:32
 8/17 A kérdező kommentje:

az a baj hogy a legtöbbet már láttam,csak Kedvencek temetője,A Dolog,A Barlang,Hellraiser voltak újak,de ezek meglesznek egy este alatt...

ha még tudtok akkor légyszi írjatok:)

2013. júl. 9. 21:44
 9/17 anonim ***** válasza:

Mártírok - [link]

A Szem - [link]

Egy kés filozófiája - [link] (ez nagyon durva)

Engedj be! - [link]

Antikrisztus - [link]

Irréversible - [link]

Ne nézz vissza! - [link]

2013. júl. 9. 22:12
 10/17 HalkHogen ***** válasza:

dél-koreai thrillerek: Oldboy; Láttam az ördögöt; Keserédes élet; Az üldöző, Sárga-tenger

Rosemary gyermeke; Negyedik típusú talalkozás

2013. júl. 10. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!