Tudnátok mondani jó horrort/thrillert, esetleg picit parásabb sci-fit?
Ha lehet ne legyen túl véres,inkább olyan Texasi Láncfűrészes kategória(a régebbi,a 2013-mas szerintem picit gyenge),lehet pszichothriller is,de az is max Mátírok kategóriában,esetleg valami természet feletti.
Előre is köszi!
Én még a Körtől is paráztam :)
Amityville Horror - A rettegés háza
Mama
Kör 1-2
Kísértetjárás Conneccticout-ban
Silent Hill
Igen, a vége tényleg szomorú volt. Én tisztára mérges voltam, milyen már hogy nála marad a másik kislány? Más végre számítottam :D
Hát még ami eszembe jut: Motel (bár ez nem horror, inkább thriller féleség. és van benne vér, bocsi :)), Ideglelés, Az ördögűző. :)
a vér miatt nem kell bocsánatot kérned,max akkor "kéne" ha a Síri találkozásokat vagy a Viasztesteket mondanád horrornak:D
amúgy megint köszi:)
Kedvencek temetője
Az ördögűző
Ómen
A Kukorica gyermekei
Átok
Sillent Hill
A Dolog
Kaptár
A Barlang
Rémálom az Elm utcában 1-7
M.A.R.K 13
Paranormal Activity
Hellraiser
Remélem segítettem.
Ja és még valami, ha valaki az "Emberi Százlábút" ajánlaná akkor NE nézd meg és NE is keress rá.
(Nem azért mert ijesztő, hanem azért mert UNDORÍTÓ)
Stephen Kingtől van sok filmadaptáció bár a legtöbbet nem filmesitették meg jól de itt van pár ami nagyon jó lett: Ragyogás
Az
A köd(2007, ezt csak azért irom le mert van egy másik fajta köd is ami borzalom),
Kedvencek temetője
Carrie ( 1976-os de lesz egy 2013as de szerintem az is kész katasztrófa lesz:D )
meg vannak a Rémálom az Elm utcában filmek, Péntek 13-nak is van pár része, Halálos kitérő, sziklák szeme 1-2, Hannibal Lecter filmek(bárányok hallgatnak,hannibal,vörös sárkány,hannibal ébredése)
az a baj hogy a legtöbbet már láttam,csak Kedvencek temetője,A Dolog,A Barlang,Hellraiser voltak újak,de ezek meglesznek egy este alatt...
ha még tudtok akkor légyszi írjatok:)
dél-koreai thrillerek: Oldboy; Láttam az ördögöt; Keserédes élet; Az üldöző, Sárga-tenger
Rosemary gyermeke; Negyedik típusú talalkozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!