Egyetértetek ezzel a kritikával (Így jártam anyátokkal)? Szerintetek is jobb volt régen?
http://www.youtube.com/watch?v=IE1NReZPTKQ
Nem mindenben értek egyet, de tény, hogy egyre kevesebbet röhögök a részeken, és azt se pártolom, hogy csak a pénz miatt 9 évadig húzták. Így rengeteget vesztett az értékéből. Mikor az első pár évadot néztem, még volt egy feelingje a sorozatnak, a kedvencem lett, de a mostani részek, mintha egy tök más sorozatot néznék. Szerintetek?
Én is így érzem, de én már a 3. évad óta. Túl van húzva ez az egész.
Barney karaktere vitte az egészet jó darabig.
Igen, de belegondolsz, kb. minden sorozattal így van. Az elején sok jó ötlet van, aztán már csak a túlélésért írják, hogy legyen valami. A legtöbb sorozatnál és filmnél is ez van. Elfogy az ihlet.
Például nekem a South Park volt az egyik kedvenc sorozatom, de az újabb részeken sírni tudnék (és nem a röhögéstől).
Hát így járt a How I met is.
Számomra az első 5 évad remek volt, régen egyik kedvenc sorozatom is volt, de azóta már egyre gyengébb, persze elvétve itt is van pár jó rész, de a legtöbb már nem az igazi, de ettől függetlenül azért megnézem majd a 9. évadot.
És egyetértek előzővel, a legtöbb sorozatnál így van, számomra a legjobb példa a Szökés, mert egy fantasztikus 1. évad után, sokkal gyengébb évadok jöttek, főleg a 4., azt nem is minősíteném.
hát azért nem minden sorozat van igy ... nézd csak meg a Breaking Bad-et egyre izgalmasabb...
amúgy meg nekem első 4 évad jött be, onnantól már csak "megszokásból" nézem :) heti 20 perc nem hosszú idő annyit még azért megér :D
ja gondoltam hogy mindenki valami hasonlót gondol :D
húsz percet megér ja, csak főleg a hetedik évadban, vannak olyan részek, amiktől nem hogy jobb kedvem lenne, de szarul érzem magam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!