Ti is néztétek régen A LEGENDÁS LOVAGOK (mystic knigts of tir na nog) címü sorozatot? Van kedvrtek beszélgetni róla?
Ha igen ki mire emlékszik? Tudtok olyan oldalt, ahonnan letölthetném a sorozatot? Van hozzá magyar felirat?
Kösz
mindenképpen írj majd privit!
köszönöm!:)
Nekem is nagy kedvencem volt, még az m1-en ment.
Főképp amikor átváltoztak:
"Tűz légy velem! Föld állj mellém! Levegő boríts el! Víz ölelj körül! Erdő fogadj be!" valahogy így volt, majd akinek a tűz kardja volt megküzdött saját magával és megkapta a páncélok páncélját, meg a sárkányölőt.
a vizes srácnak volt a szigonya, az erdősnek meg a fejsze.
de kb ennyire emlékszem
Pont a napokban jutott eszembe. Külföldi oldalon olvastam egy beszélgetést arról, hogy ki milyen és mennyi japán szuperhősös sorozaton nőtt fel, én meg elszomorodtam, hogy pár Power Rangers szérián kívül (amik csak félig japánok) olyanokat nálunk nem is adtak. Pedig máshol alapnak számítanak.
Ez a sorozat sem japán volt, de egyértelműen azok mintájára készült. Nem is tudtam, hogy magyarul is adták, én anno németül néztem. Túl sok mindenre nem emlékszek belőle, de a főcímzene a mai napig a fülemben cseng.
Egyik kazettámon volt 5. rész nem teljes, de legalább valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!