Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régen olyan jól el tudtunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen olyan jól el tudtunk beszélgetni, de most minden más. Már nagyon nem értem. Mi történt?

Figyelt kérdés
Teljesen más lett ez az egész. Lehet, hogy kevesebb témánk van, mert nagyon sokat beszélgettünk régebben? A régi kapcsolatunk olyan volt, hogy többször is egyszerre mondtunk mondatokat, hülyéskedtünk, sokszor napokon keresztül chat-eltünk, és suliban is jól elvoltunk, beszélgettünk. Év vége felé kezdett ellaposodni az egész. Nem tudom mit érzek iránta. Szerelmes nem vagyok belé. Ő sem belém. Viszont eddig még nem éreztem olyat fiú iránt amit iránta tudok sokszor. Régebben kaptam néha célzásokat, de nem biztos, hogy azok voltak, mert utána mindig történt valami ami azt fejezte ki, hogy csak barátok vagyunk. Viszont mindig kérdezgeti, hogy melyik fiúról mit gondolok, összejönnék-e vele? Persze mivel közeli kapcsolatban vagyunk ezt sem lehet jelnek venni. Én vagyok a legközelebbi lány barátja, ezért kérdezgeti tőlem... Miért nem tudunk mostanában olyan jól elbeszélgetni? Mármint előfordul, hogy olyasmi, mint régen, de csak késő esténként, ritkán. Sokszor kérdezek valamit, és egy szóban válaszol. Pedig tudom, hogy ő is bír annyira engem, mint én őt. Mit ajánlotok? Játsszam egy kicsit az elérhetetlent? Ne legyek gépnél egy ideig? Mivel nyár van eddig csak kétszer találkoztunk személyesen baráti körrel együtt. Segítsetek légyszíves! 15/L
2011. júl. 5. 22:53
 1/1 anonim válasza:
Amikor én 15 éves voltam mint te akkor nekem is volt olyan fiú barátom mint neked de az csak barátság volt.Közel álltunk egymáshoz, sokat hülyéskedtünk stb...szóval hasonlóak mint veled de sosem akartunk egymástól semmit.A te korodban nem biztos hogy ez szerelem lenne.Ha viszont úgy érzed hogy mégis akkor állj elé és mond el neki.Az csak bunkóság lenne ha nem ülnél a gépnél stb.. Ha elmondod neki hogy te mit érzel akkor meg tudod hogy ő is azt e érzi vagy nem. Bár a fiúk szoktak kezdeményezni nem a lányok. Ha egy férfi vagyis fiú akar valamit odamegy a lányhoz a 98%-a. Amúgy meg fiatal vagy és nem ilyeneken kéne gondolkoznod.
2011. júl. 5. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!