Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bleach c. animéről vélemény?...

Bleach c. animéről vélemény? Aki végig látta meg volt elégedve az utolsó résszel?

Figyelt kérdés
Úgy tudom még fut a manga így nincs teljesen lezárva az anime sem.Ja és lehetőleg SPOILER-t ne írjatok!
2013. júl. 10. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem nagyon bejött. a mangát olvasva rájöttem hogy ez még nagyon az eleje.
2013. júl. 10. 13:47
 2/7 ClaySaad ***** válasza:

nekem nem tetszik a Bleach

első 40 részt bírtam nézni aztán abba hagytam olyan unalmas volt:D

2013. júl. 10. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Első 60 része nagyon jó volt, utána viszont végig sablon és klisé egymás hátán. Agyon tápolták a főszereplőt kb halhatatlan volt. Nagyon el lett qrva.
2013. júl. 10. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Én meg voltam, bár a lezárás pont a manga leggyengébb arcával történt. Amit lehetett kihoztak belőle, az animések mindig is remek munkát végeztek a művel. A grafika gyönyörű, karakterek nagyon jók, harcok látványosak, bár az tény hogy a történet nem az erőssége a mangának, még akkor sem ha mostanában nagyon magára talált Kubo (a mangaka). A szinkronhangok és a soundtrackek is kiválóak, valamint fordulatok is vannak benne váratlanok, bár ezt spoilerezés nélkül nyilván nem részletezem. A főszereplő pedig ugyan sokszor tényleg fel van tápolva, de teljesen a jó fajta tápolással, és ha első ránézésre ez nem is tűnik fel, egyáltalán nem sablonos a személyisége. Csak kicsit jobban oda kell figyelni hogy ezt meglásd a karakterben.

Én azt mondom adj neki egy esélyt, és ne hallgass a divathaterekre. Ugye volt a mangának egy mélypontja, és azóta divat leszarozni mindent a műben, teljesen jogtalanul. Nem tudom mennyi mangát olvasol, de pl az agyondicsért One Piece mélypontját nem üti meg a Bleach mélypontja (összességében nyilván fényévekkel jobb az OP, de most nem is ez a lényeg). Ja, és itt még a fillerek nagy része is teljesen jó, sok shounennel ellentétben. :D

2013. júl. 10. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Sztem Rukia megmentése óta az egész egy kalap fos. Csak azért követem még mindig a mangát, mert az Aizenes részek óta van egy elképzelésem,h mi lesz a vége és kíváncsi vok h eltaláltam-e. Am az anime tényleg egy gyenge arc-kal végződött, ami sztem egy az egyben a Yu Yu Hakusho egyik arcjának másolata volt.
2013. júl. 11. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:

mondhattok bármit, de nekem a Huecu Mundo-s részek valahogy jobban bejöttek, bár kevesebb volt a vicc, és inkább komolyabbak voltak (ami bejött), VISZONT,

igaz, hogy a története egy r.hadt nagy sablon, ami idegesít is (meg maga orihime is), de az ottani ellenségek sokkal jobbak voltak (szerintem).

Nagyon tetszett hogy bemutatták néhány ellenség múltját, és ilyen "drámaivá" akarták tenni (ami főleg Nel-nél sikerült). Meg valahogy a fájtok is izgalmasabbak voltak...

Utána az Aizenes dolog is tetszett, utána viszont az az új képességes csoport elég erőltetettül sikerült, hogy visszahozzák a főhőst...

2013. júl. 12. 04:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem is a sablonosságával van a baj, hanem hogy Ichigo mennyire van agyontápolva. Mindig bejönnek ezek a különös véletlenek hogy valahogy valami vagy valaki megmenti. Ez nem is lenne akkora gond ha lenne 1-2, de rengeteg ilyen van benne. De összességében ez egy pozitívum is volt számomra, mert mindig meg tudtam lepődni hogy ezt még fokozni tudja.

A fillerek kifejezetten jók. (bár voltak ilyen 2-3 részesek amik nagyon rosszak voltak) de pl. a Muramasa részek nagyon jók voltak.

Voltak benne jó humorok is amin tényleg tudtam röhögni és sokszor vissza is tekertem őket.

A harcok kifejezetten látványosak voltak. Még az ilyen néhány kardcsapásos küzdelmek is baromi jók voltak. A rajzolása is teljesen jó.

A zenék is kifejezetten jók.

2013. júl. 12. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!