Mi a véleményetek az alábbi sorozatokról?
-SUPERNATURAL
Megéri elkezdeni? izgalmas? csak mert elég hosszú és nem tudom megéri e az idejét.
-GLEE
Mennyire ilyen High S. Musicalos? Komolyabb?
-HART OF DIXIE
Egyik ismerősöm mondta hogy nagyon hétköznapi sorozat, és teljesen hihető, semmi extra. Ez mennyire igaz?
-BEAUTY AND THE BEAST
az első 2 részét láttam, és kicsit unalmasnak tűnit ez még fog változni?
- REVOLUTION
Amit szeretek: Vámpírnaplók, Kínos, Teen wolf, Emberbőrben, Once Upon a Time, pretty little liars, grimm,666 park avenue (sajnos vége lett)
ezeket szerettem szóval ezekhez hasonlókat, mondhattok még.
Aki meg valamelyiket látta a felsoroltak közül az kérem írjon! Minél több véleményt várok!
Nagyon köszönöm!
Supernatural nagyon jó, barátnőm imádja. Belenéztem már és nekem is tetszett.
Glee - én szeretem az ilyen musicaleket, de a Glee nagyon nem jöt be.
Supernaturalt mindenképp meg kell nézned:) Imádni fogod,minden benne van,vannak ijesztő részek amiken gatyát kell cserélned,vicces részek amiktől befejeled az asztalt és azt kérdezed mi a fene van,szomorú részek amiket hónapok múlva se fogsz tudni kiheverni,karakterek akiket nem lehet elfelejteni,és semmiben sem túloztam!
DE!
Előre figyelmeztetlek hogy ez a sorozat alapjában véve naaagyon,NAGYON SZOMORÚ.Sok a harc,a vér,a laza öldöklés,a poén,de a sorozat maga nagyon karakterközpontú,és ez szüli a sok érzelmet és drámát.És nem kertelek,sokan meg fognak halni és sérülni.Kívül-belül.Sokan.SOKAN.
Ha megszereted,csak saját felelősségedre szeresd meg,mert itt nincs kegyelem,itt nincs olyan hogy könnyű út,nem számít mit választasz,mit teszel,hogy,mikor,hogyan,mindig, a végkifejlet MINDIG FÁJDALMAS LESZ,SOSE LESZ JÓ,NINCS HAPPY END,MERT MINDEN EGYES ÚT EGYETLEN EGY VÉGÁLLOMÁS FELÉ VEZET,EGY TÜZES VASVILLÁKKAL,A ROTHADT HÚS MARÓ BŰZÉVEL ÉS A SZERETTEID FOSZLÓ HULLÁIVAL KIBÉLELT ÁLLOMÁSRA.
...jó szórakozást amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!