Mi a véleményetek az alábbi sorozatokról?
-SUPERNATURAL
Megéri elkezdeni? izgalmas? csak mert elég hosszú és nem tudom megéri e az idejét.
-GLEE
Mennyire ilyen High S. Musicalos? Komolyabb?
-HART OF DIXIE
Egyik ismerősöm mondta hogy nagyon hétköznapi sorozat, és teljesen hihető, semmi extra. Ez mennyire igaz?
-BEAUTY AND THE BEAST
az első 2 részét láttam, és kicsit unalmasnak tűnit ez még fog változni?
- REVOLUTION
Amit szeretek: Vámpírnaplók, Kínos, Teen wolf, Emberbőrben, Once Upon a Time, pretty little liars, grimm,666 park avenue (sajnos vége lett)
ezeket szerettem szóval ezekhez hasonlókat, mondhattok még.
Aki meg valamelyiket látta a felsoroltak közül az kérem írjon! Minél több véleményt várok!
Nagyon köszönöm!
Supernatural az jó.
A Glee bizonyos korig..
A másik kettő nem tudom
A zenés filmekkel önmagában nincs bajom, csak sokat olvastam róla hogy mennyire jó, meg minden , azért kérdeztem.:) De akkor lehet hanyagolom Köszönöm az eddigieket! Menet a zöld!
Még jöhetnek válaszok!
Csak a Szépség és a szörnyet ismerem, nekem nem unalmas!
A nő ügyész, mindig valami drva esettel találkozik. a férfi lenn él a föld alatt egy oylan társadalomban, ahova azok menekültek, akik nem bírják a felszín durvaságait. Általában ők segítenek az aktuális felszíni meghurcoltnak. Társadalmi drámának mondanám. Ebből már tudod, hoyg szereted-e az iylet.
Supernatural - igen, 8 évad, de megéri szerintem. egy idő után már csak sodor magával. :)
Glee - első két évadot szerettem, harmadiktól elegem lett a rinyálásból. szerintem nem éri meg a ráfektetett időt.
Hart of Dixie - nem ismerem, csak a trailert, de nem tűnik rossznak.
A másik kettőt is csak érintőlegesen ismerem, de jókat hallok róluk, szerintem vágj bele.
Ajánlok még párat: minisorozat -> - Fallen; mivel szereted a TVD-t, ezért gondolom Paul Wesley nem idegen számodra. Ebben a négy részes minisorozatban egy angyalt játszik, akinek fontos küldetése van (nem spoilerezek).
- Da Vinci's Demons; gondolkodós sorozat, néhol kicsit brutális, alapvetően a polihisztor Da Vinciről szól, valamint Róma és Firenze ellenségeskedéséről. Van benne mítosz, kaland, szerelem, gyilkosság. (Csak 8 rész)
- Game of Thrones; ha szereted a fantasy-t, teljesen emberi karakterekkel/hibákkal ábrázolva, akkor vágj bele, mindenképp.
- 2 Broke Girls; sitcom két pincérnőről, akiknek az álma egy cukrászda nyitása.
- Doctor Who; manapság már alapmű a Doktorról és társáról, akik a világot utazzák be a TARDISsal.
- Suburgatory; egy fiatal lány NY-ból a kertvárosba költözik az édesapjával.
- True Blood; hasonló mint a TVD csak mivel HBO-s sorozat ezért jóval brutálisabb.
Más sorozatok még esetleg: How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Skins, Lost Girl, Misfits, Merlin.
Supernatural: régen nagyon szerettem, de kb. a 6. évadig néztem csak, mert nagyon bonyolították már a sztorit.
Glee: kb. 1-2 részt láttam, és nagyon nem tetszett. mondjuk én utálom az ilyen zenés műsorokat.
hart of dixie: szerintem nagyon aranyos kis történet, nagyon szeretem. :)
beauty and the beast: nem ismerem
revolution: nekem ez is nagyon tetszik, pedig nem szeretem a hasonló jellegű filmeket/sorozatokat.
amúgy én még a született feleségeket is nagyon szerettem, amikor volt. kár hogy vége, az volt az egyik kedvencem :(
Supernatural: hidd el megéri, lehet hosszú, de észre se veszed és már végeztál is. Én is csak nagyon nehezen tudtam elkezdeni, de utánna úgy kellet elrángatni a gép elől. :D
Glee: Szerintem nem High School Musicalos. Én azt szeretem benne, hogy nem csak elkezdenek random énekelni, hanem kapnak témát és arról kell énekelniük a klubban, de majd úgyis meglátod, ha elkezded. Van benne sok szerelem és néhány meglepő fordulat is.
A beauty and the beastbe belekezdtem, de valahogy nekem se jött be.
A Supernatural eszméletlenül jó.Igaz hogy egyre bonyolódik, de szerintem ez az előnyére vált...Ha tényleg meg tetszik nem tudod majd abbahagyni :)
A Revolutionból egy részt láttam, nekem tetszett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!