Az alábbi sorozatokról mit gondoltok?
Nagy animés vagyok , de mellette el akarok kezdeni pár amerikai sorozatot , a The Walking Dead-ot , a Mentalist-et és a El Barco-t nézem.
Az alábbi sorozatokról mit gondoltok , érdemes lenne belekezdeni ? Kis spoiler is jöhetne az elejükről nagyából miről szólnak :
Boardwalk Empire
Dexter
Game of Thrones
Breaking Bad
The Wire
Spartacus Blood and Sand
Fringe
American Horror Story
Pilot
én is animés vagyok:D
Game of Thrones nagyon jó,azt mindenképp nézd meg. többiről nem tudok nyilatkozni.
A Dextert javaslom, elég beteg cucc, nekem nagyon bejött. (egy sorozatgyilkos szemszögéből megy a történet)
A Fringet egy ideig néztem, aztàn elmaradtam vele időhiàny miatt.
Amit làttam, az alapjàn szintén ajànlom, amolyan x-aktàk szerű, annyi különbséggel , hogy majd minden része kapcsolòdik a történet fő szàlàhoz.
Szintén szeretem az animét.(Highfive) :-D
Nem nézek animéket.
Boardwalk Empire - nem nézem
Dexter - egy sorozatgyilkos, aki más gyilkosokra vadászok éjjel, nappal pedig a rendőrségen dolgozik, mint vérelemző. Lényegében arról szól, hogyan próbál idomulni a normál emberekhez, eközben minden évadban felbukkan egy fő sorozatgyilkos, akit több vagy kevesebb veszteséggel, de sikerül kinyírnia.
Game of thrones - olvasni érdemes, nézni csak utána. 7 (8) uralkodói ház küzdelme egy vastrónért...istenek sakkjátszmája. Vannak benne rejtélyek, összeesküvések, sok fajta karakter, mágia, holtak seregei, sárkányok, óriások, törpök, stb.
Breaking Bad - nem nézem
The Wire - nem nézem
Spartacus - képregény stílusban csinálják, minden évadnak más az alcíme. Érdemes belefogni, gondolom tudod ki volt Spartacus.
Fringe - nem nézem
American Horror story - minden évadban más történetet ismerünk meg, de vannak hangyányi utalások egymásra. Mindig a kiszámíthatatlanságra akar hajazni, és ugyanúgy mint a Spartacusban, vannak gyomorforgató jelenetek is. A sorozatba rengeteg városi (modern) legendát építenek bele: pl. halloween-i gyilkos, mi folyik a házakban a cseléddel, mi folyik az elmegyógyintézetekben, az emberi bőrből készült lámpaernyő, stb. Sok van benne. Szintén érdemes elkezdeni.
A Dexter a legzseniálisabb sorozat amit valaha láttam, olyan nyomasztó az egész hangulata, hogy egyszerűen képtelenség abbahagyni. Fordulatos, remek jellemfejlődés, izgalmas történet, Masuka révén beteg poénok, számos alkalommal Dexter révén pedig durva fekete humor. Tehát minden ami kellhet. :D
A Game of Thrones is egész jó, bár könyvbe szerintem sokkal jobban átjön, a sorozat kicsit túlértékelt.
Spartacusból nem láttam sokat, de szerintem unalmas volt.
A The Wire-t pedig régóta tervezem, egy részt láttam belőle, de azóta nem folytattam valamiért. A lényeg hogy nézz Dextert, az sose árt. :D
Értem köszönöm .
A Dexterhez és a Game of Throneshez nagyon megjött a kedvem :D A Boardwalk Empirehez is a trailer alapján
Dextert és a Game of thrones-t elkezdtem
Hát a dexter durva , csávo nagyon tetszik :D
A GoT-be viszont szerintem több kellett volna .. szép fantasy világ de... ez kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!