Mit gondoltok az one piece animerol?
A legjobb shounen fight , manga eladásokban is 30millióval előzi a tavalyi másodikat (aki a naruto volt aszem 12millával).
2013. jan. 24. 23:28
Amúgy megéri belekezdeni , igaz csak a 220-után lessz igazán jó , Marineford-on pedig epic.
De sokkal jobb az egész anime mint a Naruto vagy a Bleach.
2013. jan. 24. 23:29
3/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszotokat!:) en meg nem kezdtem el majd meg most fogom. Kivancsi voltam miennyire jo;) mindenki azt mondja isteni;d nem tudom nekem a naruto volt mindig a kedvencem es szentem ez sose valtozik de ha elkezdem remelem nekem is tetzeni fog es valahol a kedvenceim kozt lesz(a one piece) :) aki tud irni annak még szivesen meghallgatnám a válaszát;D :)<3
Messze jobb karakterekben és az egész világában a One Piece , elején én nekemse jött be , utánna pár éve néztem bele pár részt 400tól 440ig és a Impel Down arc után kezdtem bele előlről , nagyonjó , megkell szokni hogy Luffy 1 epic hülye :D kb 2-3hét alatt daráltam le a 400részt .
Sőt azóta ugye már a 570+ nála van , jelelnleg a Punk Hazard arc elején .
460-495ig volt nagyon epic háború , a Marinford war arc , ahol az összes kalóz és tengerész epic csatát vívott .
Alapból nem tetzsenek amúgy aShounen fightot , de a one piece nagyon jó ..
2013. jan. 25. 20:40
IMÁDOM! csak ajánlani tudom! :D de többiek, légyszi NE lőjétek le a poénokat... :D
14/L
2013. jan. 25. 21:08
6/11 A kérdező kommentje:
Aa de jo olyan jokat mondtok de nem rudom akk ne a elejetol kezdjem majd el vagy mi?! (Ha van tippetek honnan lecci irjatok;p)
maga az anime ötlete jó a karakterek is nagyon ott vannak. Az egyetlen hiba ami miat nekem nem tetszik hogy egy-egy harc eszméletlen sokáig tart 4-5 részen át. de ezt leszámitva tényleg jó anime és megéri elkezdeni de türelmet és időt igényel
2013. jan. 26. 16:14
hali :D az one piece egy nagyon jó anime csak az a baj h csak 600-nem tom mennyi rész van belőle és vannak még filmek is róla 2012-ben volt az one piece z :D csak azt még nem lehet megnézni de am nagyon jó anime :D
2013. jan. 27. 13:44
A mangája jobb. Az animében a 20 perces részből 4 perc intro és előző részben történtek bemutatása, illetve kb 2 perc elmegy azzal h egy-egy helyszínt sokáig mutatnak, lassan vált a kép egyik karakterről a másikra. Viszont ebben legalább nincs egy csomó idegesítő filler.
2013. febr. 2. 15:16
Nagy kedvencem a One Piece :D Kb. az egyetlen anime, amiben a fillerek nem szarok, és ha az ember átugorja le marad egy csomó poénról, harcról, és kb. "Szétrúgom a segged!" mondatról :D Csak ajánlani lehet :D
2013. márc. 15. 22:55
Kapcsolódó kérdések: