Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a FILM, amiben egy...

Melyik az a FILM, amiben egy faszi kötözködik a japán pincérlánnyal?

Figyelt kérdés

Folyton visszaküldi a konyhába, mert nem jó neki a kaja, és a tulaj is ott van a helyszínen. Aztán a végén kidobják. YouTube-on is van fent vidi a filmből.

Egy kövér, középkorú pasas, fekete a haja, és talán szakálla is van. Kicsit mintha perverz lenne. :D Vicces filmről van szó, most azonnal meg akarom nézni, de nem jut eszembe a címe!!! Azt hiszem, a férfi neve a film címe.

2013. jún. 25. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Kategóra?? :D

Láttam egy filmet. Az a címe hogy Könnyes leves. Már nem most láttam de nekem ez ugrott be.

2013. jún. 25. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy ez lenne a cím...

Amúgy meg... Ettől most királynak érzed magad? -.-"

2013. jún. 25. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Torrente. 1 rész.
2013. jún. 25. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Torrente a film címe és KÍNAI, nem japán a pincérnő. Rohadtul nem mindegy, ha meg nem tudod megkülönböztetni akkor legalább tedd meg azt a szívességet, hogy odaírod, hogy "VAGY kínai", vagy egyszerűen ázsiait írsz. De biztos nehéz lett volna még párszor rápüfölni a billentyűkre.
2013. jún. 25. 19:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi, ez az a film!

De nem értem, egy csomót írtam a jellemzésnél, amire emlékeztem, nem vagyok lusta! Miért kell ennyire belekötni az emberbe? :o

2013. jún. 25. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Úhh, bocs, nem szóltam. :) Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem érted meg. Biztos elfáradt a szegény kis kezed, miközben azt a rengeteg sort leírtad.

Azért kötöttem beléd, mert tudatlan vagy, nem azért, mert "lusta". De értelmezni kéne a szöveget. Mindegy, biztos nem lehetsz túl idős, úgysem fogod fel, amit mondok, úgyhogy akkor csak szórakozz jól a filmen! :)

2013. jún. 25. 19:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Most igenis a lustaságomba kötöttél bele. De biztosan a szíved csücske lehet a film, ha ennyire érzékenyen érint a tévesztésem. Emlékezetből nem igazán tudom megmondani, lehet, hogy inkább ázsiait kellett volna írnom, de akkor nem tudtál volna belém kötni. :(
2013. jún. 25. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!