Melyik az a FILM, amiben egy faszi kötözködik a japán pincérlánnyal?
Folyton visszaküldi a konyhába, mert nem jó neki a kaja, és a tulaj is ott van a helyszínen. Aztán a végén kidobják. YouTube-on is van fent vidi a filmből.
Egy kövér, középkorú pasas, fekete a haja, és talán szakálla is van. Kicsit mintha perverz lenne. :D Vicces filmről van szó, most azonnal meg akarom nézni, de nem jut eszembe a címe!!! Azt hiszem, a férfi neve a film címe.
Kategóra?? :D
Láttam egy filmet. Az a címe hogy Könnyes leves. Már nem most láttam de nekem ez ugrott be.
Nem hiszem, hogy ez lenne a cím...
Amúgy meg... Ettől most királynak érzed magad? -.-"
Köszi, ez az a film!
De nem értem, egy csomót írtam a jellemzésnél, amire emlékeztem, nem vagyok lusta! Miért kell ennyire belekötni az emberbe? :o
Úhh, bocs, nem szóltam. :) Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem érted meg. Biztos elfáradt a szegény kis kezed, miközben azt a rengeteg sort leírtad.
Azért kötöttem beléd, mert tudatlan vagy, nem azért, mert "lusta". De értelmezni kéne a szöveget. Mindegy, biztos nem lehetsz túl idős, úgysem fogod fel, amit mondok, úgyhogy akkor csak szórakozz jól a filmen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!