Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak kötözködik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak kötözködik most velem vagy szeret?

Figyelt kérdés
Az úgy volt hogy egy fiú megtetszett nem bírtam ki hogy ne mondjam el neki de engem többen is megelőztek( mások is elmondták neki hogy szeretem) aztán egy lány megkérdezte hangosan hogy szeretem e és a fiú pont ott jött el és mit csináljak hazudtam eléggé cikinek éreztem de mindegy úgyis tudja hogy szeretem aztán mentem a szünetbe a WC-re ő meg a barátai ott voltak és integettet meg köszönt meg nagyon nézet de előtte a barátnőm megkérdezte hogy szeret vagy nem és azt mondta hogy nem:( az egyik lánnyal az osztályomból most kötözködik összevissza verik egymást:D És az a lány megkérdezte hogy szeret e és azt mondta hogy imád(L) (ja és még azt is mondta hogy szia szerelmem):P
2010. máj. 28. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:

korotok??

15nél többek nem lehettek..

2010. máj. 28. 20:00
 2/7 A kérdező kommentje:
és az számít?:O
2010. máj. 28. 20:03
 3/7 anonim válasza:
ami azt illeti sztem számít a kor...
2010. máj. 28. 20:06
 4/7 A kérdező kommentje:
15 éven aluli gyerek is lehet szerelme-.-
2010. máj. 28. 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:
de amúgy szerinted szeret??
2010. máj. 28. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
nem hiszem
2010. máj. 29. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen barátom csak fiú és semmi
2010. máj. 29. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!