Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötözködik a barátnőmmel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
az egyik haverom (akinek van barátnője) mindig az én csajommal kötözködik. Mit tegyek, h ne csinálja ezt. Nem akarom neki megmondani, h kopjon le, mert a barátnőm látná, h féltékeny vagyok és ezt nem szeretném kimutatni. úgymond non verbális kommunikációval.2011. aug. 22. 18:01
1/5 anonim válasza:
nekifutásból rúgd halántékon az elég nonverbális
2/5 A kérdező kommentje:
lehet az lesz a vége... =)
2011. aug. 22. 18:07
3/5 anonim válasza:
Attól függ hogy hogy kötekedik...ha sértően akkor én állba vágnám, ha nem sértően megbeszélném vele...
4/5 anonim válasza:
Én egy rossz pillantással elintézném, bár én egy kigyúrt állat vagyok :D
Ha nem működne, és sértőket mondana, megmondanám neki a barátnőm jelenlétében, hogy húzzon el a fenébe és vigyázzon a mocskos pofájára, ha nem akarja, hogy beverjem és csontonként kelljen összerakni.
Ha nem működne, de nem mond neki sértő dolgokat, akkor félrehívnám beszélgetni és értelmesen megmondanám neki, hogy figyelj haver, engem nem így neveltek és nem ilyen társaságokban lógok, hogy ez elfogadott legyen, így irritál a helyzet. Kérlek szépen, fejezd ezt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!