Miért szemétkedik, kötözködik, gúnyolódik állandóan az ellenzék, az IMF és az EU Orbán Viktor Min. Elnök Úron?
Meg még az hogy folyton okolják valami miatt Orbán Viktort, tényleg úgy állítják be, mintha ő lenne az ördög, mindig valamilyen hibát keresnek benne...
Miért kell folyton kritizálni egy Miniszterelnököt, legyen az svéd, spanyol, német, vagy épp magyar??
> az eddigi kormáynunknak CSAK JÓ REFORMJAI VANNAK
> ÉS LESZNEK IS??
Légyszíves vedd le a narancssárga szemüveget.
3/3. Ez szuper.
A kérdező mondjon csak egyetlen olyan dolgot, amit jól tett Orbán Viktor?
Miért törlik a hozzászólásiamt? :O
Nem, NEM írtam semmi trágárságot, és személyeskedést, jelzem !
Ha Te valamit teszel, és 11 hónap múlva nagy anyagi hátrány ér úgy, hogy semmi törvénytelenséget nem követtél el, és ez a hátrány azért ér, mert visszamenőlegesen hoztak egy törvényt, akkor szeretni fogod azt aki ezt okozta neked?
Hasonló dolgot tudnák sorolni, de úgy látom, hogy Te eldöntötted, hogy a miniszterelnök urat szeretni kell! Ezért nem is vagy hajlandó meglátni azt ami kár ért téged, és a többi kis embert, mondjuk akkor, ha ledolgozott 48 évet, mindvégig bejelentve, adót fizetve.
A rendszerváltás idején másodállásban taxiztam, és akkor még nem miniszterként vittem a mostani miniszterelnök urat
taxival, a parlamenthez. Megkértem, hogy had fizessem én a taxiszámlát. Szabadkozott, de végül elfogadta. 38 Forint volt a számla. Ha ma találkoznák vele, visszakérném ezt a pénzt azon a címen, hogy a megélhetésemhez szükségem van rá. Szerinted kérjem?
Orbán Viktort nem gúnyolom, csak rühellem, hogy fizetnem kell a tanulásért.....
Szerinted hogy fogok megélni főiskolán annyi tandíjjal?
Mond el légyszíves, hogy hány éves vagy. és mi az amit profitáltál a jelenlegi kormány munkájából?
Sosem gúnyolódtam sem Gyurcsányon, sem Orbánon, se egyiken sem. Az, hogy nem szeretem Őket, az pedig az én dolgom.
Minden oldalnak megvan az a kis káromkodós, üvöltözős gúnyolódó magja.
Sajnos azt a magot nem látni, aki hasznot termelne az országnak. Ha neked nincs pénzed kifesteted a lakásodat? Ha nincs pénzed átfestetnéd világoskékre a buszodat?
Ha azt mondanád, hogy ez demagógia, akkor nincs igazad.
Soroljam tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!