Orbánnak mik ezek a grimaszai? A nyelvét is miért nyújtogatja ki állandóan?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 01:37
2/15 anonim válasza:
Most miért, mert volt egy ilyen videó, amin így grimaszolt?
Vagy már többször is csinálta?
3/15 anonim válasza:
egy videót láttál, amire valami okostojás megállapította, hogy "skizofrén" (nem mintha tudná mi az). orbánviktor csak hataloméhes és roma származású (nekem nincs bajom azzal, hogy az)
4/15 anonim válasza:
"valami okostojás megállapította, hogy "skizofrén" "
Én úgy tudom, konkrétan orvosok mondták, de nem megállapították, csak valószínűsítik.
Amúgy nyílt titok, hogy sokáig állt kezelés alatt.
5/15 A kérdező kommentje:
Több videót is láttam, amin ezt csinálta. YouTube-on lehet találni ilyeneket. Azért kérdeztem, hogy mi baja van, mert normális embernél eddig még nem láttam ezeket a dolgokat.
2012. okt. 26. 02:14
6/15 anonim válasza:
"és roma származású "
Roma származás nem létezik, csak cigány.
7/15 anonim válasza:
Egy ideggyógyszer túladagolásának mellékhatása.Fél lábbal a sírban van.Szerencsére..
8/15 anonim válasza:
Már a gondolkozásmódja sem normális a kezdetektől fogva de ez a nyelv öltögetés mostanában jelent meg nála és bizony nem egy alkalommal vették filmre, hát elég nyomasztó lehet szembenézni a kudarcaival úgy hogy közben az embereknek nyomja a jó az irány harcolunk az IMF-el dumát de eközben belülről ő is tudja hogy mindez nemigaz.
9/15 anonim válasza:
Vagy valamilyen idegi betegsége van és attól csinálja vagy valami komolyabb és ez egy gyógyszer mellékhatása.
Ha valami idegi baj ami kihat a döntéseire az azért gáz!
Szerintem lassan vissza kéne már vonulnia...
10/15 anonim válasza:
Mert alkoholista és ideggyenge, és gyógyszereket szed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!