Harry Potter és a halál ereklyéi 1? Két dolog
1. Amikor a kígyóval harcolnak mi az a világos szoba?
2. Lovegoodék után hogy kerülnek oda a halálfalók és ha már ott vannak Harryék miért kezdenek el futni, miért nem hopponálnak?
Olvastam a könyvet és abban máshogy van de gondolom annak is kell lennie értelmének ahogy a filmben van.
1,nem értem a kérdést
2,Mivel Harryék meglátogatták Loovegood-ot hogy meséljen a szimbolumról amit a nyakában láttak az esküvőn és amit Hermione Dumbledore-tól kapott,rúnákkal irt könyvében ez miatt gondolták hogy Lovegood lenne a legjobb ember ha mesélne nekik a szimbolumról. Titokban megüzeni a minisztériumban Herryék ottlétét,és azért nem Hopponálnak mert a Minisztérium ellenörzi.
Remélem kiélégitő volt a válasz :)
Egy nagy HP rajongó :)
1. Szerintem, csak átesnek a falon egy mugli gyerekszobába.
2.Az hogy hogyan kerülnek oda a halálfalók a filmben nincsen megmagyarázva. Hogy miért nem hopponálnk? azért mert a könyvben sem teszik pedig ott is megtehetnék.
Kedves 8-as a kérdés úgy szól hogy Lovegoodék után!
Az egyértelmű hogy Lunáék házától hopponálnak az a kérdés hogy utána az erdőben mikor a filmben futnak miért nem hopponálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!