Szerintetek ki a legjobb rendező?
Bay említett filmjei szórakoztató alkotások, de közük nincs a filmtörténeti remekművekhez.
Ja, még eszembe jutott Michael Haneke meg Kuroszava. Ők is príma direktorok.
Aki az utóbbi évekből remekművet akar látni, annak pl. a 4 hónap, 3 hét, 2 nap c. román filmet ajánlom. Zseniális.
Peter Jackson (Hullajó,Törjön ki a frász,Gyűrűk Ura Trilógia)
Quentin Tarantino (Kill Bil 1-2,Ponyvaregény,Alkonyattól Pirkadatig)
Robert Rodriguez (Terrorbolygó,Alkonyattól Pirkadatig)
George A. Romero (Rémmesék könyve)
# 8. vagyok.
Kurosawát kihagytam. Tőle pedig A hét szamuráj vagy az Álmok.
Tiszteletben tartom a véleményed, de szerintem az Armageddon egy nevetséges film. Komolyan: egy rakás amerikai balfék megmenti a világot...
Én sokat nevettem azon a filmen, tényleg jó a humora, jól választották ki a színészeket is (Steve Buscemi abszolút ász), de egy eszméletlen nagy marhaság az egész. Hogy mi a nagy kunszt egy ilyen megrendezésében, én nem értem.
Park Chan-wook: Bosszú trilógia, JSA.
Kim Jee-Woon: Keserédes élet, A két nővér.
A kérdező hozzászólásai egyértelműen "internetes polgárpukkasztásra" mennek, ilyen primitív ember nem létezik, remélem. Ha igen, valószínűnek tartom, hogy a szülei igen közeli rokonságban álltak egymással.
A többi válaszoknál is megtalálható néhány fail, mint például Tarantinonal, az alkonyattól pirkadatig, amit a semmirekellő Rodrigez rendezett.
Hogy egy érdemi válasz is legyen a sok szemét között: Stanley Kubrick, Milos Forman.
Chan-wook Park tényleg jó és igen, Chan-wook Park, nem pedig Park Chan-wook.
hát akkor ezt eléggé benézted, mivel 1: ki mondta, hogy egy akciófilm rendező nem lehet világklasszis? Talán van ilyen törvény, ami azt szabályozza, hogy "a legjobb rendező csakis dráma-film rendező lehet, és punk tum" 2: hogy jössz te ahhoz, hogy megvádolj hogy direkt csinálom, és ezzel most csak engem néztél le qrvára lol! Gondolkozz már te agyatlan sügér, hogy a nézeteidet egyeztetni kellene a világéval, nem nem rávetni magad egy neked nem tetsző emberre, mint valami csontra...És mi az, hogy szemét? Ez megint csak vádaskodás.
Na de az előtte lévő Armageddon fikázó is: "Röhögtem a filmen, jó vígjáték" hát akkor neked eléggé furcsa humorérzéked van, már megbocsáss.
Ennyi szociopatát istenem...
Ne haragudj! Én csak remélni mertem, hogy nem gondolod komolyan ezt a szellemi mélyrepülést. Még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem gondolhatod komolyan amit írsz, mert ilyen szinten sekélyes és együgyű tag nem lehetsz.
Egy akció film rendező nem lehet világklasszis, a műfaj korlátoltságából kifolyólag. Nekem is vannak kedvenc akciófilmjeim, amiken felnőttem, de ezek nem a Bay-féle, hatalmas költségvetésből készített, borzalmas tempójú, nulla sztorival rendelkező, halál unalmas Armageddonhoz hasonló, ízléstelen giccsparádék. A színész gárdáról ne is beszéljünk.
Ez nem vádaskodás, ezek tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!