Miért hiszik sokan azt hogy batman jobb mint pókember?
Én nem értem.. tessék már megnézni a képességeket a marvel honlap alapján!! batmant pedig a dc honlap alapján.
batman: [link]
pókember: [link]
a képességek és szakértelmek nagyjából az alján vannak. batmannek esélye sincsen. Kifogásokat nyafoghatok de a tények le vannak írva
1.pókembernek nincs pénze sem eszköze hogy építsen.Ha lop akkor nem szuperhős.
2.Pókember nem fejlődhet.
3. Batman-nak ott vannak a DENEVÉREK.
4.Időnként ott a társa ROBIN és ritkán a MACSKANŐ is segít neki vagy gordon felügyelő.
5.
http://www.youtube.com/watch?v=e8K1m6SCRz4
HAHAHAHAHA ENNYÍÍÍÍÍÍ. most találtam a youtubon. nah kb így lenne a harc.meg szerintem a képességek is nagyon jól fel vannak véve. minden féle előítélet mentesen.
Pókember hogy tudna felemeni 10 tonnát ? A nedves felületen nem tapad meg:). Az az acélnál 5x erősebb háló kicsit túlzás, nem egyszer láttam már hogy simán átvágja valamilyen penge v. acéllemez. Batman sem képes felemelni 400 kg-t max ha rajta van a speckó páncélja, de az hogy CSAK egy ember az azért túlzás. Persze szuperereje mint olyan nincs mint pókembernek (mert Batman nem egy kísérleti baki eredménye) de rendelkezik ugyanolyan jó reflexekkel mint pókember, és van olyan mozgékony mint pókember. És ezeket a képességeket saját maga fejlesztette ki, plusz ott van a tapasztalat amit batman-ként szerzett/szerez. Ezért tud Batman fejlődni (tapasztalat és gyakorlás árán) míg Pókember nem mert ő egy baleset során szerezte a képességeit (tapadás, pókösztön, reflex, mozgékonyság, gyorsaság, fizikai erő stb.) és csak úgy tudná fejleszteni magát ha mutálódna (mondjuk újabb kísérletekkel) [magyarázat az 5. válaszra]
Batman a világ legjobb detektívje, az emberi fizikai teljesítőképesség csúcsán, nagyon kevés emberben bízik meg.Minden egyes veszélyt jelenthető személyről aktát vezet, ismeri gyenge pontjaikat, rendelkezik tervvel ellenünk (ha barát, ha ellenség) ergo a Batman és Pókember közti harc már azelőtt véget érne hogy elkezdődött. Batman a megtévesztés mestere (nem... nem alakváltó), a sötétban tevékenykedik, az ellenfeleit a saját félelmükkel győzi le (ez sokaknak imponál). Bármikor el tudja vonni az ellenfél figyelmét (ennyit a pókösztönről), és még ha pókember be is hálózza batman abból is ki tudna szabadulni.
Én személy szerint bírom mind a kettőt de (és most tekintsünk el a fentiektől) nagyon nincsenek egy súlycsoportban, és ez a két hős közti korkülönbségből adódik. Batman már túlélte a képregények arany- illetve ezüstkorát, a 2. világháborút, a cenzúrát mikor a Marvel bemutatta Pókembert. Batman személyisége és világa nagyon súlyos (nem elmebeteg -_-) és komoly már több híres pszichológus és képregényszakértő is foglalkozott (ismétlem nem elmebeteg) vele. Ott van ahol lennie kell, Gotham city a bűn melegágya, egy olyan hely ahol tényleg szükség van egy hősre míg pókember világában nem igazán vannak jelen a sorozatgyilkosok és az elmebeteg robbantók.
Az hogy valakinek melyik melyik karakter tetszik az személyiségfüggő. Pókember fiatal, vicces, poénkodós karakter persze vannak komolyabb pillanatai (tobbségükben párkapcsolati problémák) de közelsem annyi és olyan mélységű mint Batman-nek.
Remélem elgondolkodtat a válaszom.
Ha valakinek nem tetszik a véleményem és ezt hangoztatni is akarja kérem indokolja meg miért (kíváncsi vagyok rá) kultúráltan (nem úgy hogy: ekkora baromságot rég hallottam stb.)
Kedves utolsó!
Pókembernek nincsen hálóvetője, a háló a saját testében szövődik.
Itt egy alap koncepció:
Pókember: Okos, erős, ügyes, van szuperképessége, nincs priusza.
Batman: sok pénze van. Ennyi. Batman egy nagy senki lenne pókemberhez képest ha nem lenne egy valagnyi pénze. Pókember wins. Fatality. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!