Miért hiszik sokan azt hogy batman jobb mint pókember?
Én nem értem.. tessék már megnézni a képességeket a marvel honlap alapján!! batmant pedig a dc honlap alapján.
batman: [link]
pókember: [link]
a képességek és szakértelmek nagyjából az alján vannak. batmannek esélye sincsen. Kifogásokat nyafoghatok de a tények le vannak írva
pókember tulajdonságai a pókemberségből következnek és ezért fixek. persze a képregények folyamán, ezek folyton változtak, jellemzően növekedtek, meg van bizonyos esetekben spéci ruhája is, de alapvetően a képességei adottak.
batman ezzel szemben a technika teremtménye (csak úgy, mint vasember) és folyamatosan újabb és újabb eszközöket fejleszt. van autója, repülője, helikoptere, motorja a franc tudja, hogy még mije és egyáltalán nem karakteridegen, hogy a feladatnak megfelelő eszközt hoz létre.
ebből következően, hiába skálázod akármilyen erősre is pókembert, batman utol tudja érni bármikor bármiben, mert batman szabadon fejlődhet, elég csak kitalálni egy eszközt, ami alkalmas a feladatra.
még vasember-szerű exoskeletont is építhet, az sem lenne karakteridegen.
Arra nem gondoltál, hogy sokan lehet csak a képességei miatt szeretik jobban Batman-t, hanem mert szimplán jobban bejön nekik a karakter?
Mondjuk azért, mert jobban fel van építve most a Batman franchise. Az új Batman trilógia és a Batman játékok is nagyon jóra sikerültek, míg Spider-Man filmek csak középszerűek voltak, és újabban nem is jött ki értelmes Spider-Man játék. Az emberek többsége pedig innen ismeri ezeket a karaktereket, és nem különösebben érdekli őket, hogy mit írnak a képességeikről.
árult már el nekem mégis hol és miből fejleszt?
az a fogalom, karakteridegen mond neked valamit? mert ha nem, kár is beszélgetünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!