Ha a PS3 multija ingyenes akkor miért állítják sokan azt, hogy az X-Box 360 multija jobb? Mi az oka h "jobb"?
NEM AZT MONDON HOGY JOBB AZ XBOX CSAK ÚGY ELMONDOM MERT VAN ILYEN ESET (bár ne mennél a 2 konzolnál mert egyiken sem multiztam bár van xboxom de az flashelt)
NEM MINDIG az igyenes a jobb. HA (kihangsúlyozom: HA) ingyenes de semmi élvezhető nincs benne akkor miért lenne jobb mint ha fizetős de minden megvan benne.
ISMÉRTLEM: NEM AZT MONDOM HOGY AZ XBOX MULTIJA A JOBB DE NEM IS AZT HOGY A PS3-é.
Azért, mert valamivel tényleg jobb, az már más kérdés, hogy nem annyival, hogy megérje érte fizetni.
Úgy tudom Live-on van cross-game chat (tehát nem csak azzal beszélhetsz, akivel épp egy játékot játszol, hanem bárkivel a barátlistádon.
Meg kicsit másabb a felépítése, szóval valamivel tényleg jobb, de játék szempontjából nem, PSN sem laggol soha, stb.
Előző:
ez a party chat nem tudom mi lehet, de nevéből adódóan arra gondolok, hogy meghívsz X embert barátlistádról, és azokkal chateltek, talált?
Mert ilyen PSN-en is van.
Leárazásokra meg PSN-en ott a Plus, 30-60-70% akciók is szoktak lenni, rengeteg PS1-es/minis játék full ingyen van, meg kb havonta 1 normál retail játék is ingyen van.
De amúgy tényleg átláthatóbb, csak épp nem ez a 2 dolog miatt job.
Szöveges chatelni bárhol bárkivel lehet, csak voice chat nincs csak akkor, ha pont egy játékba egy szerveren vagytok.
Asszem ezt hívják cross-game chat-nek, és állítólag PS3-ra is jön majd egyszer, csak ki tudja mikor.
De amúgy tényleg csak minimálisan jobb a Live, szóval ha konzolvásárlás előtt állsz akkor ne csak ez alapján dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!