Tudnátok nekem valamit mondani a Cabal ról? Már sokan ajánlották. Megszoktam a ddmt2-t, de a haverjaim azt mondták, hogy sokkal jobb grafika és összkép szemponjtából is! Mi jobb benne?
üdv.
szerintem mindent elmond ha azt mondom h 8 éve cabalozom
mellette az összes mmorpg t kiprobáltam (frre2play)
de a cabal mindet tönkreveri...
de hát ugye ez is szubjektív vélemény, előtte wow oztam (míg nem lett saját tört szerverem onnantól 2 hét és abbahagytam)
de nekem nem tetszett h másfél napig repkedtem szaladgáltam 1-2 questér, meg cabalban nézzd meg a skilleket amiket használnak, hát mérföldekkel jobban néznek ki mintha 1 fejszével ugyan azzal a mozdulattal gyakod a mobot 1 orán keresztül
szal cabal pörgősebb, akciódúsabb, nem feltétlenül vagy partyra kényszerítve ha már elég erős vagy, csak néhány dungeon van ahova full pt kell....
Köszi a választ.Tudnál küldeni link et,hogy hol tudom letölteni?Annyi oké,hogy cabal online,de ott van ilyen,hogy » Download the client from MMOSITE ilyen is van
» Download the client from GamersHell.com
Mielőtt hülyének néznétek,németet tanulok.Ja,és sok magyar van?Van külön magyar szerver?
Hát a cabal sem a legjobb legszebb játék , de inkább az mint a metin..
Cabalba pl legalább a skillek megvannak csinálva meg nem bugos a fele .
Ha elkezdenél cabal-ozni akkor ajánlom mert vannak p szerverek is maki nagyon feldobják a játékot új cucokkal!
PL: TG Cabal,x-gaming cabal stb...
De am sok a hasonlóság...Abban is hasonlítanak hogy a metin2 és a ddmt2 a cabalról van másolva,A cabal meg a wow-ról...
De igen jó a grafika több lehetőség és stratégia sok egyedi skill...Viszont nagyon lassu a fejlődés és ezért ajánlottam neked p szerókat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!