Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok nekem valamit mondani...

Párna kérdése:

Tudnátok nekem valamit mondani a Cabal ról? Már sokan ajánlották. Megszoktam a ddmt2-t, de a haverjaim azt mondták, hogy sokkal jobb grafika és összkép szemponjtából is! Mi jobb benne?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 11:04
 1/6 grrrrr válasza:

üdv.

szerintem mindent elmond ha azt mondom h 8 éve cabalozom

mellette az összes mmorpg t kiprobáltam (frre2play)

de a cabal mindet tönkreveri...

de hát ugye ez is szubjektív vélemény, előtte wow oztam (míg nem lett saját tört szerverem onnantól 2 hét és abbahagytam)

de nekem nem tetszett h másfél napig repkedtem szaladgáltam 1-2 questér, meg cabalban nézzd meg a skilleket amiket használnak, hát mérföldekkel jobban néznek ki mintha 1 fejszével ugyan azzal a mozdulattal gyakod a mobot 1 orán keresztül

szal cabal pörgősebb, akciódúsabb, nem feltétlenül vagy partyra kényszerítve ha már elég erős vagy, csak néhány dungeon van ahova full pt kell....

2011. dec. 30. 09:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.Tudnál küldeni link et,hogy hol tudom letölteni?Annyi oké,hogy cabal online,de ott van ilyen,hogy » Download the client from MMOSITE ilyen is van

» Download the client from GamersHell.com

Mielőtt hülyének néznétek,németet tanulok.Ja,és sok magyar van?Van külön magyar szerver?

2011. dec. 31. 12:57
 3/6 rajmi96 válasza:

[link]

töltsd le torrentel

2012. jan. 1. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát a cabal sem a legjobb legszebb játék , de inkább az mint a metin..

Cabalba pl legalább a skillek megvannak csinálva meg nem bugos a fele .

2012. jan. 25. 06:19
 5/6 (b-_-d)KaKaS(b-_-d) ***** válasza:

Ha elkezdenél cabal-ozni akkor ajánlom mert vannak p szerverek is maki nagyon feldobják a játékot új cucokkal!

PL: TG Cabal,x-gaming cabal stb...

De am sok a hasonlóság...Abban is hasonlítanak hogy a metin2 és a ddmt2 a cabalról van másolva,A cabal meg a wow-ról...

De igen jó a grafika több lehetőség és stratégia sok egyedi skill...Viszont nagyon lassu a fejlődés és ezért ajánlottam neked p szerókat....

2012. márc. 15. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
+1 utcsó
2012. márc. 15. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!