Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » [naruto]melyknek örülnétek...

Kazuki kérdése:

[naruto]melyknek örülnétek jobban? Narusaku vagy naruhina többi lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 4. 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Istenem katica!! minden ilyen kérdésnél látlak és mindenhol fikázod Hinatat a semmiért!

Csak a kés elé ugrott? CSAK? :D felfogtad, hogy mit írsz te? Hát az életét adta volna Narutoért, a szerelméért! Ez neked nem elég? Sakura soha nem csinált ilyet.

Az hogy Sakura sokkal többet volt Narutoval nem jelent semmit. Mivel csapattársak... egyelek meg :D Ennyivel Sasukebe is szerelmes lehetne... pff. Ez olyan hülye érv.

Szerintem egyik se lesz, de ha lesz akkor biztos nem Narusaku. Elég nevetséges és értelmetlen lenne.

2013. szept. 5. 19:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát szerintem lehet amúgy hogy hinata egy kis angyal egy kedves önfeláldozó de ha egyszer naruto nem szereti úgy?! Sakura meg lehet hogy egy h*lye r*banc( már bocsi XD)na de ha egyszer naruto őt szereti (és ezt már többször kijelentette)akkor lehet nevetséges éertelmetlen...de akk is vele jön össze!!!Szerintem legalább is:)
2013. szept. 21. 21:32
 13/15 anonim ***** válasza:

volt rá utalás, hogy narutonak nem közömbös hinata.

ha naruto sakurat választaná, semmi tanulság nem lenne benne. még pedig annak lennie kellene. hinataval jönne össze, akkor lenne, elég nagy!:)

naruto már jó ideje nem mutat annyi "figyelmet" sakura felé... semmi egyértelmű jel nincs hogy naruto még mindig sakurat szeretné.

ráadásul sakura sasuket szereti! :DD még mindig változatlanul. valószínű ez nem is fog változni.

de mind1 is. :D én még mindig azt mondom hogy egyik se lesz. de ha lesz akkor biztos nem narusaku

2013. szept. 21. 21:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Nah, várjatok csak, majd én megmondom a tutit!

Mégpedig: NaruSasu :P

2013. szept. 21. 22:55
 15/15 anonim ***** válasza:
tényleg bocs
2014. febr. 19. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!