[naruto]melyknek örülnétek jobban? Narusaku vagy naruhina többi lent
Istenem katica!! minden ilyen kérdésnél látlak és mindenhol fikázod Hinatat a semmiért!
Csak a kés elé ugrott? CSAK? :D felfogtad, hogy mit írsz te? Hát az életét adta volna Narutoért, a szerelméért! Ez neked nem elég? Sakura soha nem csinált ilyet.
Az hogy Sakura sokkal többet volt Narutoval nem jelent semmit. Mivel csapattársak... egyelek meg :D Ennyivel Sasukebe is szerelmes lehetne... pff. Ez olyan hülye érv.
Szerintem egyik se lesz, de ha lesz akkor biztos nem Narusaku. Elég nevetséges és értelmetlen lenne.
volt rá utalás, hogy narutonak nem közömbös hinata.
ha naruto sakurat választaná, semmi tanulság nem lenne benne. még pedig annak lennie kellene. hinataval jönne össze, akkor lenne, elég nagy!:)
naruto már jó ideje nem mutat annyi "figyelmet" sakura felé... semmi egyértelmű jel nincs hogy naruto még mindig sakurat szeretné.
ráadásul sakura sasuket szereti! :DD még mindig változatlanul. valószínű ez nem is fog változni.
de mind1 is. :D én még mindig azt mondom hogy egyik se lesz. de ha lesz akkor biztos nem narusaku
Nah, várjatok csak, majd én megmondom a tutit!
Mégpedig: NaruSasu :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!