Japánban Narusaku-nak vagy a Naruhiná-nak van több fanja?
Én már mindent hallottam :DD
Volt, hogy azt mondta nekem egy japán csaj, hogy naruhinásak vannak többségben, de láttam már, hogy japánok azt írták fórumokon, hogy narusakusok (bár ebből is vita volt, mert nem egyeztek a vélemények)
Szerintem erre nem kapunk hiteles választ, mert ha megkérdeznél egy japánt biztos, hogy azt válaszolná aminek ő szurkol... De szerintem amúgy kb ugyanannyian vannak.
a legkedveltebb (hetero) párosítás japánban a sasusaku. azért írom, hogy hetero, mert ennél többen vannak a narusasu-s fanok x))
a sasusaku után jön a narusaku és azután a naruhina
na de amúgy ha megnézzük akkor a legtöbb sasusaku-s a naruhinanak is szurkol... de mivel az ilyen felméréseknél ált csak 1et választhatnak akkor vehetjük úgy is, hogy a sasusaku és a naruhina tábor együtt van és így viszont jóval többen vannak mint a narusakusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!