Aki látta már a Naruto Shippuden-t érem írja le milyen szerelmek alakultak, és nagyjából hanyadik részben?
Hát... Igazából semmilyen szerelem nem alakult ki. Utalgatások néha vannak Hinata+Narutora, de nem lehet tudni, h Narutoval mi a szitu, mert arra is vannak utalgatások,h neki inkább Sakura tetszik, de nem nagyon foglalkoznak most evvel, inkább az exhokagék és a 7-es csapat van kiemelve...
Sasukénak volt pár Pál fordulása... Jelenleg hokage szeretne ő is lenni, és átállt a "jókhoz" tehát ismét a 7-es csapat tagja, és velük harcol a 10 farkú ellen
Asuma+Kurenai és lett gyerekük is
ezen kívül kb senki és semmi mivel nem erről szól a sztori, egyoldalú szerelem: Sakura Sasuke iránt, Hinata Naruto iránt
Kurenai-nak gyereke lesz Asumától
Hinata szerelmet vall Narutonak de naruto nem reagál
xd am én pont most tartok a 253.résznél
Sasuéért még mindig odavannak a csajok
Shikamaru és Temari között alakulgat valami
és hát nagyjából ennyi
Ha ezeket nagyjából letudnád írni nagyon megköszöném hogy kb melyik részekben történnek ezek:
1.Hinata szerlmet vall Narutónak
2.Legalbb egy olyan részt amiben utalás van ShikaTema kapcsolatra
3.Mikor derül ki hogy gyerekük lesz Asumáéknak?
4.És mikor születik meg.Köszönöm :))
sajnos már nemigen emlékszem
a részeket nem tudom de
shika-tema (már sima naruto végén is mikor Gaara tanitványát elraboltál)
SPOILER:
Kurenainak akkor mikor meghalt Asuma és a sírjánál Shikamaru beszélgetett Kurenaial
Hinata akkor vall szerelmet mikor Pain megtámadja konohát és narutot megvédi hinata
és most én jelenleg a 4. nagy ninja háborúnál tartok (266.rész) itt még nem születik meg a kisbaba de Kurenainak elég nagy pocakja van, tehát szerintem a háború után már megszületik,
ja am most jut eszembe gaara tanítványa szerelmes gaarába :D ez a shippuuden elején mikor gaarát megmentik és ottvannak a tisztáson már akkor kiderül, mert gaarát állandóan ajnározzák xd na... sajnos számokat nemtudtam adni, de arra még emlékszem, hogy mi mikor volt, tudom nem ezt vártad, de remélem azért megteszi :)
jaj bocsi elirtam, szóval mikor
SPOILER
Asuma meghal akkor súgja meg Sikamarunak de am először a temetőben látszik Kurenai pocakja
Shikatema most néztem asszem 315.rész vagy akörül egy nagy utalás!!!
Amikor temarinak egy régi udvarlója jön a képbe... erre a kis homokrejteki csajszik elkezdik hogy jajj neked már úgy is más tetszik valami okos fiú... :D szerintem ez igenis utalás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!