Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok ilyen animét mondani?

Tudtok ilyen animét mondani?

Figyelt kérdés

Természetfeletti. Harcos. Véres. Kardos. Jó grafika. A szereplők már nem kisgyerekek.

Ezekhez hasonló, ezeket láttam: Bleach, Naruto, Brave 10<======[De lehetőleg ne ilyen rövid.]

2013. máj. 29. 14:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Hokuto no ken

Dragon Ball

Kinnikuman nisei

Basilisk

Yu yu Hakusho

Trigun

Gantz

Fullmetal Alchemist Brotherhood

és bár ez nem illik a képbe, de ajánlom, függővé tesz: Death Note

2013. máj. 29. 14:34
 2/23 anonim ***** válasza:
25%
Inkább a One Piece-t kezd el , sokkal jobban jársz mint ezekel a tömgeszarságokkal.
2013. máj. 30. 11:32
 3/23 anonim ***** válasza:

Hunter x Hunter (2011) az amin még gondolkodj el .

De komolyan egy Bleach meg Naruto szintet megnézel , akkor egy One Piece-t ami bőven magasabb szinten áll meg nem ?

2013. máj. 30. 11:36
 4/23 anonim ***** válasza:
Az one piece is olyan, mint a naruto vagy a bleach, csak jobb történettel, de emellett ugyan azt elvet követi, mint a másik kettő.
2013. máj. 30. 11:54
 5/23 anonim ***** válasza:
fairy tail bár ez inkább mágiás
2013. máj. 30. 18:10
 6/23 anonim ***** válasza:

d.gray-man

nuarihyon no mago 1. és 2. évad

2013. máj. 31. 13:20
 7/23 anonim ***** válasza:

"Az one piece is olyan, mint a naruto vagy a bleach, csak jobb történettel, de emellett ugyan azt elvet követi, mint a másik kettő."

Na te se láttál még One Piece-t fiam , sokkal jobb a világa , sokkal több érdekes dolog van benne .. Az egész EGYEDI és nem csak rajzolásban ... tény hogy shounen sablon van benne , de nem olyan pofátlan koppintás mint a naruto vagy a bleach esetében .. vagy éppen a 3ik agyon sablonozott sorozat a fairy tail esetében.

2013. máj. 31. 13:41
 8/23 A kérdező kommentje:
Elkeztem nézni az one piec-t. A 10. résznél tartok a grafika még egy kicsit szokatlan, de ez múlandó probléma. Ahogy egy másik kérdésemnél leírták az eleje elég vontatott, de úgy tudom 30 felett jobb lessz. És mivel kardos is részben szerintem végig fogom nézni.
2013. máj. 31. 15:46
 9/23 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok. Nem fogod megbánni, jó kis anime. Azért arra készülj fel, hogy bőven több, mint 500 részes. :)

Egyébként ha kardos animét akarsz mindenképp, akkor nagyon ajánlom a Basilisk-et, hamisíthatatlan nindzsa anime. Emellett ajánlom még a Samurai 7 címűt is. Ez a 7 szamuráj anime feldolgozása, de nagyon jól sikerült darab, igaz, kicsit komolyabb, mint a többi.

2013. máj. 31. 18:38
 10/23 anonim ***** válasza:
Hidd el a One Piece megéri , Nami szálnál majd meglátod , ha meg ott sem akkor a Vivi-snél és igen lesznek benne kardos emberek is , rögötn első tag Zoro 3 (illetve később lesz mikor 9) kardal harcol . De majd úgy is meglátod , nem csak a grafikában és a képeségekben egyedi.
2013. máj. 31. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!