Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok ilyen animét mondani?

Tudtok ilyen animét mondani?

Figyelt kérdés

Természetfeletti. Harcos. Véres. Kardos. Jó grafika. A szereplők már nem kisgyerekek.

Ezekhez hasonló, ezeket láttam: Bleach, Naruto, Brave 10<======[De lehetőleg ne ilyen rövid.]

2013. máj. 29. 14:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Egyébként hogy pontosan láss , pontosíttok , a 31.résztől indul be az Arlong Park arc , ami Nami arc-a lesz , jobban mondva nagyobb szerepet kap , de ez egy rövid arc lesz (31-45) ami Nami életét mutatja be , sőt ha jól emlékszem itt harcol először Zoro , Sanji és Usopp is. Ezután még jön 1-2 érdekesség Loguetown-ban , de az első hosszabb történetszál a 62.részben indul be , ez a Vivi-s szál lessz , ami Arabasta arc végig (135.részig) fog követni . Utána jön Skypea , egy egész jó arc , de ez után egyre jobb és jobb arcok fognak jönni . 227től kezdődik a Water 7 , Enies Lobby Arc al együtt majdnem több mint 100részes lessz , jópár érdekességgel . De ez még odébb van ... pár csapattag addig még csatlakozni fog .

Amúgy örülnék ha megnézted , vagy követed esetleg leírnád hogy tetszik.

2013. máj. 31. 20:29
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már 25.
2013. jún. 1. 19:47
 13/23 anonim válasza:

"Na te se láttál még One Piece-t fiam , sokkal jobb a világa , sokkal több érdekes dolog van benne .. Az egész EGYEDI és nem csak rajzolásban ... tény hogy shounen sablon van benne , de nem olyan pofátlan koppintás mint a naruto vagy a bleach esetében .. vagy éppen a 3ik agyon sablonozott sorozat a fairy tail esetében."

Szerintem meg ez a te véleményed.Attól,hogy még valakinek nem tetszik a One Piece,vagy nem tartja jobbnak a Narutonál/Bleachnél/Fairy Tailnél,még nem jelenti azt,hogy nem látott belőle.Csak van egy véleménye.Én néztem kb a 200. részig a One Piecet,de a grafikáját még kétszáz rész után is furcsának és gyengébbnek tartottam,mint egy átlag animéjét,és a történetét/karaktereit sem tartom jobbnak,mint amikkel a fentebb említett animék rendelkeznek.Sőt személy szerint pl sokkal poénosabbnak tartom a Fairy Tail,Naruto vicceket...Ez az én véleményem.A Narutoról meg csak annyit,hogy azzal lett csak elsz@rva,hogy teli fillerezik,és ezzel szétidegelik még a legkitartóbb fanokat is.Amúgy meg ugyanolyan jó története van,mint a One Piecnek,sőt még egy kicsi tanító jellege is van,nem hiába ez szinte a legkedveltebb anime/manga...Ennyi.Én ezt gondolom,te meg mást,és én ezt tiszteletben tartom.A One Piece is rendelkezik saját értékekkel,van,akinek az jobban bejön,de attól még nem kéne leírni a többi "nagyobb" animét.

2013. jún. 1. 22:40
 14/23 anonim válasza:
Am a kérdésre válaszolva én ajánlanám a: Katekyo Hitman Rebornt,az Ai No Exorcist,a Gintamat,Durarrat,K-t,ezek elég jók szerintem,bár nem mindegyik természetfelettis,de azért elég akciódúsak,jó grafikával és történettel :)
2013. jún. 1. 22:43
 15/23 anonim ***** válasza:

54% , nocomment, az elárul mindent hogy a KHR-t ajánlod jó grafikára .

Amúgy a Naruto neked jó történet ? Shounen szinten taláán.... de akkor is egy pofátlan sablonos koppintás .

Talán keresni kellene 720p-t .. és fokokkal szebb lenne , de nem tudom mit akarsz .. a 200.résznél voltak 2003-ban , szóval nem értem a gondod grafika terén . Az meg hogy grafikáról ítélsz meg egy animét .. szintén nocomment.. (Példának , említetted a K-t , grafikailag szép , amúgy meg egy kupac szemét ..)

2013. jún. 1. 22:58
 16/23 anonim ***** válasza:

"ugyanolyan jó története van,mint a One Piecnek,"

Dehogy!

Láttam mind a kettőből, egyik sem a kedvencem.

Grafikára Naruto a jobb, de történetre az One Piece de sokkal. A Naruto története tele van bakikkal és sokkal kiszámíthatóbb.

2013. jún. 2. 11:19
 17/23 A kérdező kommentje:
Valószínűleg azok tartják jobbnak a narutot akik nem az one piece korszakábqn keztek animézni. Nekem a naruto volt az első. És a bleachet is jónak tartom elmondom hogy miért talán így meg lehet érteni: Én kis koromban amikor egyszer rákapcsoltam az animaxra pont a bleachnél ugrott be a kép. Mivel nekem ez volt az első lenyűgözött az anime szerkezet: a jó zenei háttér. Hogy rajzfilm de nemspórolják a durva elemeket. Meg a pontos grafika és a harcok részletes kidolgozása. Később elkeztem nézni a marutot és mikor beértem elkeztem a bleachet és ugxanaz az érzésem volt mint kiskoromban. Valöszínűleg ezért tartom jó animének a bleachet. Ami az One Piece-t illeti egyre jobban tetszik és miután megnéztem egy videót ami egybefoglalja a legjobb részeket nem csak történetbe hanem látványba is jó anime az One Piece.
2013. jún. 2. 19:37
 18/23 A kérdező kommentje:
Várom a grafika újjítást.
2013. jún. 2. 19:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Velem hasonlóan volt , 7éve mikor a Shippuden kezdődött kezdtem el olvasni felirattal az animéket a naruto miatt .. na hát kb 2010 nyaráig így is volt .. de láttam pár olyan animét ami magasról veri (a műfajt is..) Szóval ezalatt velem eltelt 7év , 14évesen én pl a narutoba annó nem kerestem a logikát .. ma már több kell nekem .

Az OP kicsit más lessz , majd meglátod miért . 720p-t 200után találsz , de kimondottan jó a graf csak a Sabaody arc-tól lesz . Viszont oda eljutsz , úgyse tudsz megálni , ott 100részen bellül jön a shounen fightok leg epikusabb harcsorozata , a Marindforde-i háború.

2013. jún. 2. 20:08
 20/23 anonim ***** válasza:
fejlemény esetleg hogy tetszik ?
2013. jún. 16. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!