Trónok harcások! Szerintetek mi lesz a főszereplők sorsa a filmben?
Most tartunk ugyebár a 3. évad közepe felé...nem sok minden derült ki szerintem :D A Másokról például még semmi...a 2. évad vége óta vonulnak XD
Szóval az igazi kérdés az lenne, hogy szerintetek mi lesz a végére a szereplőkkel? Nekem Arya a kedvencem, de kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok az egészről? :)
23: nemrég találtam rá a sorozatra, azonnal függő lettem, de eleinte nem is tudtam, hogy ez könyv alapján készült. Rögtön le is töltöttem a Tűz és Jég dalát, de számítógépről nem élvezem úgy az olvasást, mint könyvből, ezért hanyagolom :D De nyárra meg fogom venni az összes részt
Mint már mondtam,Sansát nem tartom sokra, megértem az ő helyzetét is, de túlságosan befolyásolható.
Jaimie felküzdötte magát a kedvenc szereplőim közé.
Mondjuk az hogy így el lehet rajt vitatkozni, azt jelenti hogy egy jól megírt karakter :)
Nekem sincs vele nagy bajom, egyszerűen arra nem tartom alkalmasnak, hogy még valami nagy wtf momentumot kapjunk tőle.
Így igaz :)
De szerintem az összes karakter jól kidolgozott és egyedi. Ezért olyan jó a könyv/film.
Na, azért mert Sansa egy POV karakter a regényben, nem jelenti azt, hogy ő is a főszereplő. Arra tartotta Martin, hogy bemutassa királyvár eseményeit (joffry-t, Cerseit) amint lelép, be is jönnek az új POV-k, pl Cersei.
A szökés után meg Petyr machinácóit látjuk. szerintem egyébként Petyr Revansot akar venni Sansa segítségével. Sansa nagyon hasonlít Cat-re, a gyerekkori szerelmére, de mivel nem volt nemes, szerelmük sem teljesülhetett be. És ez a Starkok miatt történt, ezért lett kisujj. Szerintem a csókát 2 dolog mozgatja: Gyűlöli a Starkokat, és hatalmat akar, mert megtapasztalta, hogy milyen a szerelmét elveszíteni az alacsony származás, szegénység miatt.
Ezért ugye Petyr már a folyamvidék ura, de mivel elveszi/kinyírja cat nővérét, ő lesz a kis Arryn kölök gyámja, akihez hozzáadja Sansát. Haa akiscsávó meghalna, és Petyr elvenné Sansát, Az övé lenne a Vale, Riverlands, és Észak is (sansa az örökös északon, ezért adják Tyrionhoz), vagyis majdnem a 7 királyság fele. és kik lennének ellene? Stannis, a teljesen legyengült Lannisterek, a Tyrellek, a dorni Martellek, Meg a Boltonok. Csakhogy ezek egymással is háborúznak, a szövetségeik gyengék. Petyr így király lehet.
Ezért mondta Varys, ha porrá ég a birodalom, a hamuból Petyr lesz a király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!