Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harcások! Szerintetek...

Trónok harcások! Szerintetek mi lesz a főszereplők sorsa a filmben?

Figyelt kérdés

Most tartunk ugyebár a 3. évad közepe felé...nem sok minden derült ki szerintem :D A Másokról például még semmi...a 2. évad vége óta vonulnak XD

Szóval az igazi kérdés az lenne, hogy szerintetek mi lesz a végére a szereplőkkel? Nekem Arya a kedvencem, de kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok az egészről? :)

2013. máj. 11. 11:51
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

23: nemrég találtam rá a sorozatra, azonnal függő lettem, de eleinte nem is tudtam, hogy ez könyv alapján készült. Rögtön le is töltöttem a Tűz és Jég dalát, de számítógépről nem élvezem úgy az olvasást, mint könyvből, ezért hanyagolom :D De nyárra meg fogom venni az összes részt

Mint már mondtam,Sansát nem tartom sokra, megértem az ő helyzetét is, de túlságosan befolyásolható.

Jaimie felküzdötte magát a kedvenc szereplőim közé.

2013. máj. 23. 15:57
 32/41 A kérdező kommentje:
Ja és Melisandre...őt is meg lehet érteni azért, annyira hisz a vörös istenekben meg Stannis trónöröklésének jogában, hogy érthető mit miért tesz. Ettől függetlenül nem kedvelem.
2013. máj. 23. 15:59
 33/41 anonim ***** válasza:
Pontosan Sansa befolyásolható és Kisujj befolyásolja is és ennek lesz következménye, ha most nem is, később igen. Sansa nem olyan fontos, de szerintem a végén a győztes oldalon fog állni és mosolyogni.
2013. máj. 23. 16:30
 34/41 anonim ***** válasza:
Sansa: valaki írta, hogy Sansa nem buta, csak naívan látja a világot, stb: ez így van, naiv, amiért nem is hibáztatható, így nevelték, neki annyi sorsot szánt a család, hogy jól menjen férjhez. Emiatt én kedveltem is sokáig, hiszen erről nem tehet. DE: ott élt több mint egy évet Királyvárban, rengeteg ideje volt megismerni az embereket. Mégis hisz a Tyrelleknek, hogy Willashoz adják, szemét Tyrionnal, akinél kedvesebb férjet a lehetőségeihez mérten nem találhat, nem megy el Sandorral mikor lehetne, hisz Kisujjnak és elmegy vele: a naivitásnak is van határa, Sansa pedig nem hajlandó ezt megtalálni végre, ez pedig már sok. Innentől ez már tényleg nem naivitás, hanem butaság.
2013. máj. 23. 17:34
 35/41 anonim ***** válasza:
nem védeni akarom Sansát, soha nem volt a kedvenceim közt, de azokután amit vele tettek Királyvárban nem csoda hogy nem ment el Sandorral ami meg Tyriont illeti az olvasó tökéletesen tisztába van vele hogy milyen jó fej de Sansa annyit lát belőle hogy egy csúnya törpe ráadásul Lannister persze jól bánik vele de nem tud megbízni benne. Kisujj kihasználja elég rendesen, de ő nem akarja bántani
2013. máj. 23. 19:46
 36/41 anonim ***** válasza:
ja meg a Tyrellek tényleg Willashoz akarták adni arról nem tehetnek hogy Tywinnak más tervei voltak
2013. máj. 23. 19:47
 37/41 anonim ***** válasza:

Mondjuk az hogy így el lehet rajt vitatkozni, azt jelenti hogy egy jól megírt karakter :)

Nekem sincs vele nagy bajom, egyszerűen arra nem tartom alkalmasnak, hogy még valami nagy wtf momentumot kapjunk tőle.

2013. máj. 23. 21:34
 38/41 A kérdező kommentje:

Így igaz :)

De szerintem az összes karakter jól kidolgozott és egyedi. Ezért olyan jó a könyv/film.

2013. máj. 23. 21:48
 39/41 anonim ***** válasza:

Na, azért mert Sansa egy POV karakter a regényben, nem jelenti azt, hogy ő is a főszereplő. Arra tartotta Martin, hogy bemutassa királyvár eseményeit (joffry-t, Cerseit) amint lelép, be is jönnek az új POV-k, pl Cersei.

A szökés után meg Petyr machinácóit látjuk. szerintem egyébként Petyr Revansot akar venni Sansa segítségével. Sansa nagyon hasonlít Cat-re, a gyerekkori szerelmére, de mivel nem volt nemes, szerelmük sem teljesülhetett be. És ez a Starkok miatt történt, ezért lett kisujj. Szerintem a csókát 2 dolog mozgatja: Gyűlöli a Starkokat, és hatalmat akar, mert megtapasztalta, hogy milyen a szerelmét elveszíteni az alacsony származás, szegénység miatt.

Ezért ugye Petyr már a folyamvidék ura, de mivel elveszi/kinyírja cat nővérét, ő lesz a kis Arryn kölök gyámja, akihez hozzáadja Sansát. Haa akiscsávó meghalna, és Petyr elvenné Sansát, Az övé lenne a Vale, Riverlands, és Észak is (sansa az örökös északon, ezért adják Tyrionhoz), vagyis majdnem a 7 királyság fele. és kik lennének ellene? Stannis, a teljesen legyengült Lannisterek, a Tyrellek, a dorni Martellek, Meg a Boltonok. Csakhogy ezek egymással is háborúznak, a szövetségeik gyengék. Petyr így király lehet.

Ezért mondta Varys, ha porrá ég a birodalom, a hamuból Petyr lesz a király.

2013. máj. 24. 10:46
 40/41 anonim ***** válasza:
Szeirntem is így van ahogy a 39-es mondja, Sansa egyetlen célja az lehet, hogy Petyrt naggyá tegye. Tudom hogy sokan utálják Kisujjt, de én örülnék neki ha kapna valamilyen hatalmat a kezébe.
2013. máj. 24. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!