Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harcások! Szerintetek...

Trónok harcások! Szerintetek mi lesz a főszereplők sorsa a filmben?

Figyelt kérdés

Most tartunk ugyebár a 3. évad közepe felé...nem sok minden derült ki szerintem :D A Másokról például még semmi...a 2. évad vége óta vonulnak XD

Szóval az igazi kérdés az lenne, hogy szerintetek mi lesz a végére a szereplőkkel? Nekem Arya a kedvencem, de kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok az egészről? :)

2013. máj. 11. 11:51
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Szerintem Sansa a végére nagy szemét lesz. Már nem nagyon a boldogság, hanem a bosszú érdekli. Ott van az Ifjú Griff(aki olvasta az ötöt az tudja ki ő), nincs felesége és hát két lehetőség van számára: Sansa és Arianne. Am remélem Sansa leszúrja Petyrt. Meg ha nem is lesz a griff felesége, még mindig házas és ezáltal joga van Casterly hegyre.
2013. máj. 18. 11:37
 12/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Szívesen meghallgatok még variációkat :D
2013. máj. 19. 10:00
 13/41 anonim ***** válasza:

Mivel Cersei kapott egy jóslatot, hogy meg kell élnie a 3 gyereke halálát, majd megfojtja őt a valonquar (fiatalabb testvér) ezek hamarosan bekövetkeznek, szerintem a testvér Jaime lesz, ha túléli a találkozást Catherinnel, ha nem akkor kizárásos alapon Tyrion...

Az előzőekhez csatlakozva Dany szerintem is szövetkezik Euronnal és Tyrionnal, de remélem Jorah-t is visszafogadja. Jó eséllyel megy hozzá Euronhoz, volt valami ilyesmi jóslat még a sztori elején, de Euron aztán meghal.

Jont szerintem nem Melisandre támasztja fel, hanem Jojen, hiszen ő is megindult a fal felé.

Azor Ahai szerintem Dany, mert a prófécia szerint akkor születik újjá mikor az üstökös az égen van, Dany pedig akkor élesztette fel a sárkányokat, Jon halála később történt, Jon viszont a Prince that was promised (bocsi nem magyarul olvastam, felteszem a Megjövendölt herceg), és Danyvel szétrúgják a Mások fehér seggét.

2013. máj. 20. 14:48
 14/41 anonim ***** válasza:
52%
És most hol vannak azok, akik lehurrogták az én első kommentem? :D Én csak röviden leírtam 1-2 dolgot, mások meg leírják az összes eddigi könyv történetét...
2013. máj. 20. 16:27
 15/41 anonim ***** válasza:
Jonjen legalább 2hétre van a faltól mégis hogy érne oda időben feltámasztani Jont?
2013. máj. 20. 17:57
 16/41 anonim ***** válasza:
Am a Cerseinél nem mondta a nő hogy a saját tesói nyírják, csak hogy a fiatalabbik testvér. Sansa is egy fiatalabb testvér :D
2013. máj. 20. 18:01
 17/41 anonim ***** válasza:

Tudom hogy nem feltétlenül az ő testvére lesz, de szerintem úgy lenne a legjobb ha Jaime lenne :) Sansa is fiatalabb testvér, persze, meg kb. minden szereplő, de Sansa nem hinném hogy mostanában vissza merne térni Királyvárba!

Tudom, hogy Jojen nincs még ott, azért írtam ezt mert én nem örülnék annak ha Melisandre támasztaná fel :D Martin valahogy majd megoldja!

14-es: én próbáltalak védeni, de mikor láttam hogy mások is írnak, úgy gondoltam hogy akkor már én is :D

2013. máj. 21. 15:20
 18/41 anonim ***** válasza:
Na meg Sansa egy elég jelentéktelen szereplő, úgy rángatja mindenki ahogy kedve tartja :D nem hiszem hogy ekkora jellegű célt kapna Martintól, ő maga is nyilatkozta valahol hogy ahogy a közönség alulértékeli Melisandre-t, úgy értékelik túl Sansát.
2013. máj. 21. 15:22
 19/41 anonim ***** válasza:
11es: nincs igazán joga Casterly-re Sansának, egyrészt mert Tyrion azt sosem kapta meg, másrészt ő ölte meg az apját tehát nem valószínű hogy valaha jogot formálhatna rá, harmadszor meg el sem hálták a házasságot :)
2013. máj. 21. 15:24
 20/41 anonim ***** válasza:
nem tudom mi a bajuk egyeseknek Melisandre-vel mert ő a jó oldalon áll csak kicsit el van tévedve Azor Ahai reinkarnációját illetően
2013. máj. 21. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!