Trónok harcások! Szerintetek mi lesz a főszereplők sorsa a filmben?
Most tartunk ugyebár a 3. évad közepe felé...nem sok minden derült ki szerintem :D A Másokról például még semmi...a 2. évad vége óta vonulnak XD
Szóval az igazi kérdés az lenne, hogy szerintetek mi lesz a végére a szereplőkkel? Nekem Arya a kedvencem, de kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok az egészről? :)
Könyvben már megjelent egy ideje :D
Jon lesz az Éjszakai őrség új parancsnoka, mivel Mormont meghalt.
Robbot a 9. részben megölik és rávarják a testére a farkasa fejét.
Cat meghal, de Berrick az élete árán feltámasztatja, és Cat lesz Berrick helyett a góré a testvériségben.
Arya elmegy Braavosba ahol kb. ölni tanul.
Sansa hozzámegy Tyrionhoz. Tyrion megöli az apját. Littlefinger megmérgezi Joeffryt, aki meghal. stb.
Első, ne haragudj, de nem merem elolvasni amit írtál :D Azért köszi :)
Nos, szerintem is jó lenne ha a sárkányok legyőznék a Másokat meg minden... De az is érdekelne ezután, hogy mi lesz mondjuk Brannel, Robbal, Aryával, Sansával..:D
Jont szerintem feltámasztja Melisandre, mert szerintem ő lesz az azor ahai a fényhozó. Hogy miből gondolom ezt? a legenda szerint Azor Ahai, amikor legyőzte a másokat a hosszú tél idején, feláldozta a szerelmét az ügy érdekébn.
És Jon is ezt tette, otthagyta a Igritte-et, aki meg is halt a fekete vár ostromakor. A társai meg hiába szúrják le Jont, hiszen ott van a várban Melisandre, és ők visszahozzák a hullákat. Na nemár, hogy R'hollor pont azt a csókát ne hozza vissza aki a mások ellen harcol...
Deneryshez meg szépen becsatlakozik Tyrion, meg a Varjúszemű Euron. Dany nem tudja fegyelmezni a sárkányokat, kell neki Tyrion műveltsége,és kell Euron kürtje is, megregulázni a dögöket. sőt, mivel aki belefúj a kürtbe, meghal, szerintem csak Danny fogja tudni használni. Azon sem lepődnék meg, ha ezért feleségül menne Euronhoz.
És persze ott van még Cersei is. szerintem megmenekül a vádak elöl, mert Qburn csinált egy hatalmas frankensteint a hegy hullájából, akit Oberyn megölt. És ez betesz majd a Tyrell-Lanister szövetségnek. Bár bírnám, ha a Viráglovag túlélné a szörnyű sebeit, és lenyomná a huga nevében a hegy-szörnyeteget, és akkor cerseinek kampec, Margery Tommen felesége lehet, és akkor a Tyrellek kezébe pottyan a királyság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!