Trónok harcások! Szerintetek mi lesz a főszereplők sorsa a filmben?
Most tartunk ugyebár a 3. évad közepe felé...nem sok minden derült ki szerintem :D A Másokról például még semmi...a 2. évad vége óta vonulnak XD
Szóval az igazi kérdés az lenne, hogy szerintetek mi lesz a végére a szereplőkkel? Nekem Arya a kedvencem, de kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok az egészről? :)
Akkor mindenkitől bocsánatot kérek, jött pár spoiler, de nem baj, nem hurrogunk le senkit emiatt :)
Nos, annyi biztos, hogy van jó pár szereplő, aki remélem meg fog halni ><
Nagyon bírnám, ha Arya tényleg megölné majd Joffrey-t, Cerseit és Illyn Payne-t, ahogy Melisandre jósolta
(bocs ha rosszul írom a neveket :D)
Ha meg Dany és Jon legyőzik a Másokat, az külön jó, bár már nem kedvelem annyira Dany-t, mint régen, mert szerintem eléggé...egoista lett?
És a jó öreg Jaime barátunk sorsa smafu? ő senkit sem érdekel? pedig az egyik legjobb karakter.
vajon lépre csalja Brienne? vele is úgy jár, mint Cersei-el? Mert valljuk be, Jaime haverunknak nincs nagy szerencséje a nőkkel... Ráadásul Robb maradék erőit is szépen felmorzsolgatja, cat ennek tutira nem örül. Ráadásul nem is tartotta meg az ígéretét, mert Arya, Sansa sehol. Vajon ő is megússza az akasztást, mint a tarthi szűz?
Én nagyon remélem, hogy Jaime megússza... Brienne szerintem nem fogja hagyni hogy baja essen, hiszen Jaime megmentette a megerőszakolástól, aztán az életét is, eléggé az adósa. Ugyan nem tartotta meg Jaime az ígéretét, de nem is szegte meg, Arya már rég nem volt Királyvárban mikor visszatért, Sansa pedig ott volt ugyan de elszökött... De majd meglátjuk :)
Valaki kérdezte, mi a baj Melisandre-al: igaz, hogy ha úgy vesszük, a jó oldalon áll, de nem küzd éppen olyan tisztességes eszközökkel mint Stannis vagy Davos, vagy korábban Ned.. Megölte Renlyt, árnyként, nem szemtől szembe, meg akarta ölni Viharos Edricet, de még talán Davost is, ha Stannis engedi. Persze a célja jó, a jogos örököst akarja a trónra juttatni, de nem épp a legjobb eszközökkel.
Amúgy hol történik ilyen, hogy Melisandre megjósolja hogy Arya megöli Cerseiéket?? Erre tök nem emlékszem, ráadásul nem is ismeri Aryát. Amúgy nem hiszem hogy Ilyn Payne halált érdemelne... Ő a királyi ítéletvégrehajtó, milyen alapon mondana ellent a parancsnak? Ráadásul rendesen megbűnhődött azért hogy egyszer olyat mondott amit nem kellett volna, egy nyelvet vesztett el miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!