Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harcások! Szerintetek...

Trónok harcások! Szerintetek mi lesz a főszereplők sorsa a filmben?

Figyelt kérdés

Most tartunk ugyebár a 3. évad közepe felé...nem sok minden derült ki szerintem :D A Másokról például még semmi...a 2. évad vége óta vonulnak XD

Szóval az igazi kérdés az lenne, hogy szerintetek mi lesz a végére a szereplőkkel? Nekem Arya a kedvencem, de kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok az egészről? :)

2013. máj. 11. 11:51
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Akkor mindenkitől bocsánatot kérek, jött pár spoiler, de nem baj, nem hurrogunk le senkit emiatt :)

Nos, annyi biztos, hogy van jó pár szereplő, aki remélem meg fog halni ><

Nagyon bírnám, ha Arya tényleg megölné majd Joffrey-t, Cerseit és Illyn Payne-t, ahogy Melisandre jósolta

(bocs ha rosszul írom a neveket :D)

Ha meg Dany és Jon legyőzik a Másokat, az külön jó, bár már nem kedvelem annyira Dany-t, mint régen, mert szerintem eléggé...egoista lett?

2013. máj. 21. 19:42
 22/41 anonim ***** válasza:
Hát Cerseit és Ilynt még megölheti Joffrey másé lesz
2013. máj. 21. 19:51
 23/41 anonim ***** válasza:
Én azt kérdezném kérdezőtől - és félreértés ne essék, nem szemrehányás tényleg csak érdekel - ha kíváncsi vagy ennyire és láthatóan érdekel is, miért nem olvasod a könyveket? :) Megéri és aki tényleg szereti ezt a sorozatot annak szerintem kötelező :D Pl. Másokból is jóval többet kapnál, szereplőkből meg még többet. Én a sorozatot egyfajta ,,látványkiegészítőnek" érzem, olyanokkal is meg szoktam nézni az epizódokat akik nem olvasták a könyvet és bizony sok mindenen fent akadnak, mert nem értik, hogy most ez hogy és miért? Én meg magyarázhatok, hogy ,,hát itt nem mondták el egészen, de a könyv leírja hogy stb stb.) Én spoiler nélkül csak annyit mondhatok maga az évad csak a könyv feléig fog tartani de lesz itt még sírás rívás bőőőőven :)
2013. máj. 21. 22:39
 24/41 anonim ***** válasza:

És a jó öreg Jaime barátunk sorsa smafu? ő senkit sem érdekel? pedig az egyik legjobb karakter.

vajon lépre csalja Brienne? vele is úgy jár, mint Cersei-el? Mert valljuk be, Jaime haverunknak nincs nagy szerencséje a nőkkel... Ráadásul Robb maradék erőit is szépen felmorzsolgatja, cat ennek tutira nem örül. Ráadásul nem is tartotta meg az ígéretét, mert Arya, Sansa sehol. Vajon ő is megússza az akasztást, mint a tarthi szűz?

2013. máj. 22. 03:03
 25/41 anonim ***** válasza:

Én nagyon remélem, hogy Jaime megússza... Brienne szerintem nem fogja hagyni hogy baja essen, hiszen Jaime megmentette a megerőszakolástól, aztán az életét is, eléggé az adósa. Ugyan nem tartotta meg Jaime az ígéretét, de nem is szegte meg, Arya már rég nem volt Királyvárban mikor visszatért, Sansa pedig ott volt ugyan de elszökött... De majd meglátjuk :)

Valaki kérdezte, mi a baj Melisandre-al: igaz, hogy ha úgy vesszük, a jó oldalon áll, de nem küzd éppen olyan tisztességes eszközökkel mint Stannis vagy Davos, vagy korábban Ned.. Megölte Renlyt, árnyként, nem szemtől szembe, meg akarta ölni Viharos Edricet, de még talán Davost is, ha Stannis engedi. Persze a célja jó, a jogos örököst akarja a trónra juttatni, de nem épp a legjobb eszközökkel.

Amúgy hol történik ilyen, hogy Melisandre megjósolja hogy Arya megöli Cerseiéket?? Erre tök nem emlékszem, ráadásul nem is ismeri Aryát. Amúgy nem hiszem hogy Ilyn Payne halált érdemelne... Ő a királyi ítéletvégrehajtó, milyen alapon mondana ellent a parancsnak? Ráadásul rendesen megbűnhődött azért hogy egyszer olyat mondott amit nem kellett volna, egy nyelvet vesztett el miatta.

2013. máj. 22. 15:32
 26/41 anonim ***** válasza:
A soriban találkoznak, mert Gendry örökli meg Edric szerepét. Amikor Melisandre elmegy érte, akkor találkoznak, és M. azt mondja, hogy halott emberek arcait látja a szemében. De tudjuk, mit jelent ez... annyira nem is spoiler.
2013. máj. 22. 16:02
 27/41 anonim ***** válasza:
Ha Jamie az akasztást túl is éli, nem hiszem, hogy sokáig fog az élők között lenni. Dany lassan elindul Westeros ellen és nem hiszem, hogy megkegyelmez. Na meg ott van Sansa, aki, ha minden jól megy szerez egy hadsereget, vajon Zúgó vagy Királyvár ellen megy?
2013. máj. 22. 18:13
 28/41 anonim ***** válasza:
Igazság szerint én se bírtam Melisandret főleg azért amit Renlyvel tett de a POV-jából kiderült számomra hogy nem akar rosszat és ő tényleg azt hiszi hogy Stannis az igazi örökös. Csak azt nem értem hogy R'hollor miért nem ad neki jelzéseket hogy nem ő az, vagy amikor Jon arcát látta mindig a tűzben az azt jelentette?
2013. máj. 22. 18:59
 29/41 anonim ***** válasza:
Nem értem Sansának miért tulajdonítotok ekkora szerepet :D neki sosem lesz serege, legfeljebb ha hozzáadják valakihez, ami jelenleg nehéz lenne mert csak a fősepton választhatja el Tyriontól, de még ha ez meg is történne ő egy már fájdalmasan befolyásolható buta lány, akit úgy rángat mindenki, ahogy akar... Ő Deres örököse, persze, amíg Rickon elő nem kerül, de egy lerombolt és felgyújtott vár örököse, akihez már alig maradt néhány kis család hűséges.
2013. máj. 23. 13:59
 30/41 anonim ***** válasza:
Sansa tényleg túl van értékelve, de nem buta csak egy naiv 13 éves kislány akit sose bántottak mindenki szerette ő is mindenkiben bízott és a jót látta az emberekben, ezért elég téves az elképzelése a világról. ezek után szerintem a legtöbb cselekedete érthető és a vége felé szerintem nem annyira passzív és befolyásolható, pár dolgot már átlát
2013. máj. 23. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!