Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem szerették sokan...

Miért nem szerették sokan Marthat a Doctor Who-ban?

Figyelt kérdés
Pedig szerintem ő volt az egyik legjobb.

2013. ápr. 30. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nemtudom , nekem se ő nem jött be se a régi doctort alakíttó színész . Amelia Pond és az Új doki szvsz sokkal jobb.
2013. ápr. 30. 19:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem,mert állandóan azt hallom/olvasom,hogy milyen rossz volt.

Az új dokihoz még nem volt szerencsém, csak két rész erejéig.

Érdekes...olyan embert még nem hallottam aki azt mondta, h a 10-ik nem volt jó, végre valami új.

2013. ápr. 30. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem ő volt az egyik legjobb társ, a legjobb Jack, utána Amy, majd Martha
2013. máj. 1. 09:34
 4/8 Gőte ***** válasza:

Marthában sokaknak az nem tetszett, hogy túlságosan is ragaszkodott a Doktorhoz, mint valami... rajongó aki egy óvatlan pillanatban még a kabátot is lerángatná szerencsétlen időutazónkról. Mármint én kedveltem, bár a numero 1 az Donna volt. Tiszta hibbant a lady.. heheh.. Akárhogy is...

Kicsit... túl sok volt Marthánál a picsogás... Talán ez zavarhatta még a nézőket...

2013. máj. 1. 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyikkel se volt bajom, de remélem, hogy Jack még vissza fog térni vmikor :)
2013. máj. 3. 12:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Donna és Jack sztm is nagyon jó volt.

2013. máj. 3. 18:55
 7/8 tamka válasza:
Szerintem Rose távozása után,a nézőknek talán elegük lett a szerelmes Doktorból,és meg tudom érteni,Martha meg valahogy tulságosan is ragaszkodó,nyomulós volt,ahogy azt már az elöbbiekben is irták.Előszőr én sem szerettem ,de ma már valahogy elfogadtam.Az új szériából kedvenc utitárs ,talán Donna.
2013. szept. 9. 14:15
 8/8 A kérdező kommentje:

És ez a másik: egyet értek, tényleg nyomulós volt, de szerintem azt nem lehet elmondani, hogy túl ragaszkodó volt, hiszen az új sorozatban ő volt az egyedüli, aki ki mert szállni és tovább folytatni az életét nagy hisztik nélkül (gondolok itt Rose-ra).

Donna...hát igen, vele mind tudjuk mi történt...

és Amy is jó társ volt :)

2013. szept. 14. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!