Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a lent...

Mi a véleményetek a lent linkelt sorozatokról?

Figyelt kérdés

Melyike(ke)t lenne érdemes nézni, melyik mennyire jó, esetleg ha valaki tudna egy pár mondatos saját véleményt is írhatna róluk.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Elnézést a mennyiség miatt, kicsit túlzásba vittem az imdb toplista nézegetést. :D

Köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 26. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Helo!

Azok közül, amiket lattam:

A Drot angyon jo, több oldalrol mutatja be az erintett temakat, maximalis eletszerüseggel.

A Sherlock pedig egyszerüen fantasztikusan jo, a legujabb 2 mozifilm elbujhat meleltte. Remek bünügyek, parades megoldasok, nagyszerü kevereke akcionak es kriminek, raadasul a szineszek is kivaloan alakitanak. Latszik, hogy Sherlock rajongok es hozzaertök csinaljak.

2013. márc. 26. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:

sorozatjunkie.hu oldalon vannak kritikák évadonként, bemutatók, hozzá kommentek a nézőktől (sokszor ezres nagyságrendben). Átfogóbb képet kapnál onnan, mert az oldalon több néző és komment van, mint itt jó esetben 5-10 válasz érkezik 5-6 embertől.

Nagyon röviden jellemző az én szemszögemből (ami nem mérvadó):

The Wire: sokan szeretik és dicsérik. Az eleje lehet lassan indul be, én 2-3 részt végigszenvedtem és utána töröltem az összes évadot. Lehet hogy megfelelő türelmi szint és hangulat kell hozzá, később lehet újra bepróbálom .

Breaking Bad: Nehéz megfogalmazni hogy mennyire jó úgy, hogy nem látod, rosszat nem tudok rá mondani. Idén ér véget, darára pont jó lehet mert úgyis nézni akarod a következőt. Van magyar szinkronos kiadás belőle, de pocsék. Általánosságban véve legfeljebb az animációs filmek jók szinkronban, a többi sorozat egyre rosszabb.

Sherlock: nem láttam, millió nyomozós sorozat mellett nem érdekel. Ugyanez igaz a Grimm-re, amiben undorító cgi-effektet használnak, 6 rész után képtelen voltam folytatni. Itthon nagyon nyomják, ezek szerint stabil a nézettsége.

Firefly: western és sci-fi keveréke, egy réteg nagyon bírja és mindig felhozzák fájdalmas hírként hogy kaszát kapott egy évad után. Én végigszenvedtem és a háttérben szólt csak azért hogy végre töröljem.

Oz: "a börtönös sorozatok királya", szokták így említeni. Ha megnézed akkor utána a Szökés elég gagyi lesz. '97-ben indult, mai szemmel más világnak tűnik. A Wire is.

Son of Anarchy, 6 feet under, Community, Suits, Deadwood, True Blood: nem láttam, de ebben a sorrendben kezdeném el.

X-Files: nálunk többször is leadták, szerintem ha láttál egy részt is akkor kiismerhető hogy milyen.

Skins: bár inkább tinik nézik, de ha szereted a brit sorozatokat akkor ne hagyd ki. A többség amerikai sorozatokat néz, a brit sorozatok minősége és élvezeti értéke annyival más és jobb, külön élmény. Sorozatjunkie -> anglia lecsap részlegen vannak jó ajánlók.

Person of Interest: megint egy nyomozós, de tudott újat mutatni. Nekem a CSI, NCIS és egyéb csak nyomozós sorozat nézhetetlen, ez tőlük többet nyújt.

Daybreak: 1 adott nap újra és újra lejátszódik, amit a főhős közbelépése módosít egy kicsit, és az lesz kihatással a reggel ismét újrainduló napnak. Több részen át mindig egy módosítással próbálja elérni a szerettei épségét, közben a tettei befolyásolják a világot. Minden nap ugyanarra az alapra épül, de nem ment el az unalom irányába.

American Horror Story: horror, de nem a klasszikus filmes mód szerint, hogy másfél órában szét kell paráztatni az embereket sok vérrel meg hirtelen a képbe ugró szereplőkkel, éles hanghatásokkal.

Mindenesetre mindegyiknél azt ajánlom hogy nézz utána az ajánlóknak és kritikáknak, spoiler nélkül mondják el hogy mire számíthatsz. A toplista alapján egyik sem mondható rossznak, de az egyéni ízlések azért befolyásolhatják a listát. Ahogy engem nem érdekelt a Sherlock, úgy más szerint nagyon jó. Vagy míg másokat nem érdekel a horror addig én az AHS-t többször is újranézném.

Az hogy melyiket kezded már több mindentől függ, van ami egy hétvége alatt lenyomható míg mások csak hónapok alatt ha nem nézel egyszerre sok részt.

2013. márc. 26. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:

A felsoroltak közül egyedül a Person of Interest-et ismerem.

Nagyon jó, az utóbbi időben a kedvenc sorozatom lett. :)

2013. márc. 26. 11:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, illetve az oldalajánlást is, körbenéztem rajta, meg is van a következő "áldozat" :)
2013. márc. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!