Walking Deadesek! Nektek ki a kedvenc szereplőtök és miért? Nekem Michonne. Kiváncsian várom mi lesz vele.
Lehet hogy most sokat fogok írni na de hááááát el is kezdem :D
Nekem a kedvenceim (igen kedvenceim mert sok van)
-Daryl - nagyon tetszik a stílusa a poénjai és lehet hogy keménynek tetteti magát de ott van az érzékeny oldala is :)
-Rick - tetszik ahogy vezeti az egész bandát kitartó és nagyon tetszenek az ötletei is.
-Michonne - Neki is tetszik a stílusa a fegyvere se utolsó
-Beth - nagyon tetszik ahogyan énekli a hold on-t egyszerűen gyönyörű és tetszik hogy ilyen aranyos :D
-Maggie - neki is tetszik a stílusa :D
-Glenn - ugyanúgy a stílusáért kapja a címet de igazából a vége fele már ahogy mindenen keresztül megy és megváltozik akkor már nem annyira
Jöjjenek a kevésbé de még mindig tetsző karakterek
-Hershel - tetszik hogy ilyen bölcs és megértő
-Carol - Nyugodt megértő és gondoskodó
-Andrea - Belevaló csaj jó a stílusa is
Abraham Ford a kedvenc,bírom a vagány dumáját.
Rajta kívűl Dale,Glenn,és Maggie akit szeretek.
Ezen kívűl Rick és Deryl is jó,de valamiért a fő fő karaktereket nem bírom annyira mint a mellékkaraktereket,ez valahogy minden filmnél így érzem:D
** S P O I L E R **
Nekem több kedvencem van:
- Daryl : Tényleg egy nagyon komoly karakter. Szépen kidolgozott történettel, a szereposztás is rohadt jól sikerült. Tud nagyon kemény, és szemét lenni, de vicces is, és megértő.
- Glenn & Maggie - Ők ketten azok a karakterek, akik iszonyat szerethetőek. Glenn azért, mert jó arc, és mindig tudja mi a dolga, Maggie pedig azért, mert Ő mindennek a magja kvázi, ha kell, ő is tud komoly lenni.
- Morgan - Hatalmas jellemfejlődésen ment keresztül az 1. évad óta. Először csak rejtőzködtek a fiával, nem mertek szinte kimozdulni. Majd mikor ismét találkoznak Rick-el, akkor nagyon sok dolog más. Én nagyon meglepődtem azon, hogy mennyi mindent képes volt felhalmozni, majd utána elindulni Rick-et megkeresni. Az utolsó évadokra pedig...Hát...Mit ne mondjak, zseniális!
Michonne - Először nem kedveltem, mikor képbe került, de istenigazán akkor kedvelem meg a karakterét, és jellemét, mikor Carl-al azt a képet kihozzák, és a macskát mutogatja Michonne. :D Ott nagyon sokat változott a szememben, utána csak egyre jobb, és jobb lett.
Eugene - Tipikus geek. Szimpatikus karakter, okos, ravasz ( Lásd, előadta, hogy egy Tudós ), a sorozat utolsó epizódjára nagyon sokat komolyodik!
** S P O I L E R **
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!