American Horror Story 2. évad, ki a kedvenc szereplőtök?
Nekem Lana a kedvencem,nem tudom miért,talán mert ő a legpozitívabb karakter,és Judyval is elég megbocsájtóan viselkedett,a kényszerbezáratás,és az elektorsokk ellenére is.
De a második kedvencem pont sister Jude :)
Én Lana-t nem igazán csípem, valahogy ellenszenves, de nem utálom, viszont annyira sajnálom, mint az állat.. akkora, de akkora pech sorozatai vannak, hogy csak na.
A kedvencem nekem (ne kövezzetek meg) Thredson (bloody face). Imááááááádom a színészt, így nagyon nem tudom nem szeretni a karaktereit bárhol. A nővéreket is szeretem.
Kit-et imádom szintúgy, de ez azért is van, mert az első évadban szerettem Tate-et.
Kb mindenkit szeretem a sorozatban, kiv. Lana. Nincsenek rossz érzéseim iránta, de vhogy ellenszenvesnek tűnik nekem, de elfogadom, hogy mások miért szeretik őt.
:O
Biztosan láttad a sorozatot?!
tegnap 22:47
Biztosan,a néger nőt,illetve a baltás gyilkost is beköltözteti a házba,hogy együtt neveljék a gyereküket,mert mindkettőt felcsinálta......nekem nagyon unszimpi,bár az első évadban is az volt :(
Amikor a baltás csajjal összeállt, akkor nem tudta, hogy a néger csaj él, azt meg pláne nem, hogy terhes. Nem szándékosan csinált fel két csajt és költöztette őket egybe. Ha a te párod elpatkolna, akkor soha többé nem feküdnél se senkivel?!
Hazamentek, ott volt a néger nő is egy kisbabával, te mit tettél vona? Kidobod valamelyiket az utcára.
Nekem pont Lana, aki az elejétől kezdve unszimpi. Nem látom pozitív szereplőnek, nem tett semmi önzetlent a sorozat alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!