Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Anubisz házának rejtélyei...

Anubisz házának rejtélyei kérdés. Ki a kedvenc szereplőtök? Ki az, akit nagyon nem bírtok? Kik a közömbösek?

Figyelt kérdés
Nekem Eddie a kedvenc szereplőm.<3 Joy az, aki elég közömbös, és az új csaj, KT az ellenszenves.:// Nektek?

#ahr
2013. jan. 2. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem Amber a kedvencem! Willow-ot ki nem állhatom, a közömbös pedig Joy! :)
2013. márc. 8. 20:46
 2/8 anonim válasza:

Fabian a kedvencem de Jerome-ot is nagyon szeretem, meg Eddie-t! Sőt még Victort is de erről psszt...! :)

Közömbös számomra az új lány, KT és nem szeretem Joy-t sem és , Micket sem!

2013. ápr. 10. 21:20
 3/8 htvbb ***** válasza:
Ebben a sorrendben: Patricia, Eddie, Jeromea kedvenceim <3. A többiek közömbösek és Marat utálom.
2013. máj. 24. 17:40
 4/8 anonim válasza:
kedvenc: Patrica, Amber közömbös: Fabian, KT utálok: Mara, Joy
2013. júl. 28. 13:06
 5/8 INTK válasza:

úú hát én szinte mindenkit szeretek.. <3

kedvencek: Amber ( miért meg eeel? :((( ), Patrica (imádom!), Eddie (cuki, édes, helyes), Alfie (4eveer) és én igazából Joyt is nagyon szeretem bár a fenti 4 nekem a top

ezután jön Fabian (annyira bírom az "úristen, most mi lesz??" fejét :DD) Willowt is kedvelem, bár eleinte gyűlöltem mert azt hittem vele akarják pótolni Ambert, pedig ő pótolhatatlan!!

Marat aranyos, de nekem elég közömbös

Jeromot is nagyon szeretem, de van amikor meg tudnám fojtani egy kanál vízben

Micet sose bírtam és akit én mindig is untam az Nina volt. tudom ő (volt) a főszereplő, de én őt sokkal kevésbé hiányoltam a 3. évadban mint Ambert

2013. nov. 12. 20:24
 6/8 INTK válasza:

óóó és hát KT...

nem tudom... aranyos csak nekem az nem tetszik, hogy újként ilyen nagy szerepet kapott, a többiek meg kicsit háttérbe szorultak tőle...

de mondjuk amikor azt mondja "Eddie!" legszívesebben rákiabálnék, hogy "szállj már le róla!" csak hát az a baj, hogy nem hallaná... :))

2013. nov. 12. 20:26
 7/8 INTK válasza:

úú hát én szinte mindenkit szeretek.. <3

kedvencek: Amber ( miért megy eeel? :((( ), Patrica (imádom!), Eddie (cuki, édes, helyes), Alfie (4eveer) és én igazából Joyt is nagyon szeretem bár a fenti 4 nekem a top

ezután jön Fabian (annyira bírom az "úristen, most mi lesz??" fejét :DD) Willowt is kedvelem, bár eleinte gyűlöltem mert azt hittem vele akarják pótolni Ambert, pedig ő pótolhatatlan!!

Mara aranyos, de nekem elég közömbös

Jeromot is nagyon szeretem, de van amikor meg tudnám fojtani egy kanál vízben

Micket sose bírtam és akit én mindig is untam az Nina. tudom ő (volt) a főszereplő, de én őt sokkal kevésbé hiányoltam a 3. évadban mint Ambert

2013. nov. 12. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Patrica-t imádom ,Kt-t egyszerüen gyülölöm
2014. jún. 30. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!