Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Walking Deadesek! Nektek ki a...

Walking Deadesek! Nektek ki a kedvenc szereplőtök és miért? Nekem Michonne. Kiváncsian várom mi lesz vele.

Figyelt kérdés
Mellesleg ez a "Kormányzó" nagyon szemét, én rühellem , remélem Michonne leszúrja a torkán a kardját.

2013. márc. 24. 20:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

***SPOILER***

Egész végig azt vártam, hogy a Kormányzó meghaljon.... Előtte amúgy kiírták, hogy 27 karakter fog meghalni a részben, nem számoltam. :D

De most amúgy azt se tudom, hova tűnt a Governor. Már a saját embereit is lelövi, hát most már nem szabad életben hagyni (eddig se szabadott volna). De így 6 hónapot kell várni, hogy kiderüljön, hogy meghal-e végre... Áhh. De azt hittem már, hogy valaki végre kinyírja. :S

2013. ápr. 1. 19:14
 22/38 anonim ***** válasza:

SPOILER!!

Ami az évadzárót illeti nekem tetszett, viszont Andrea-ért kár, én szerettem a karakterét. Az egyetlen csalódás, hogy eddig úgy tűnik, hogy a következő évadban is a börtön marad a helyszín, ami szerintem már kezd egy kicsit unalmas lenni, jó lett volna, ha ez előző évadokhoz hasonlóan most is továbbállnak. Nem tudom ebből még mit fognak tudni kihozni.

2013. ápr. 3. 18:15
 23/38 anonim ***** válasza:

****SPOILER****

Nekem az nem tetszett, ahogy az évadzáró epizódot lezárták... Hol a fenében van a Governor? És miért nem ölték már meg? Nagyon remélem, hogy nem úgy lesz, hogy egy hosszabb időre eltűnik, majd egy váratlan pillanatban feltűnik és megöl még valakit.

Andreát és Miltont sajnálom nagyon. :( Carl meg milyen hidegvérű lett. Bár egy ilyen világban... de a többiek (Rickék csoportjában) még meg tudják őrizni az emberségüket, Carl meg milyen kis p.öcs lett... :D De még csak gyerek...

És most várhatunk 6 hónapot..... :D

2013. ápr. 3. 18:21
 24/38 anonim ***** válasza:
egyértelműen Daryl :) bár még a második évad végénél járok de nagyon megkedveltem a stílusa miatt,kemény gyerek, bármit megtett volna hogy Sophiát megtalálja egyszerűen imádom! :)
2013. ápr. 4. 19:30
 25/38 anonim válasza:

Hát nekem a kedvenc szerplőm Shane volt. Igaz, hogy igazából negatív a karaktere, de azok a részek, amiben ők komoly szerepet kapott, na azok a részek mindig rohadtul jók voltak.

SPOILER!

A bunyó Rickkel, az ellenséges kissrác kinyírása aaz erdőben, és amikor magától átváltozott a halála után...na meg a pajtás jelenet! nem semmi.

Az újak között Dary és Merle... RIP Merle "Nem fogok könyörögni neked!" Utolsó mondatnak tökéletes!

2013. ápr. 6. 20:40
 26/38 anonim válasza:

Hello..nekem a kedvenceim:Daryl,Beth,Rick,Andrea és Carol:)

Beti szerintem nagyon stilusos,kedves,jószivü és szép lány..de a lénynek sem ártana..embert még nem ölt :) Daryl..hát mindig hozza a formáját,akár a hülyeségei,de benne van érzékenység is..

Rick kezdettől fogva kiáll mindenkiért ! Carol ő kedves,jószivü,ilyen is kell egy sorozatba..legalább nem minden ember gonosz.:) Andrea halála nagyon megviselt..azt hittwem meg tudja csinállni :( meg kiderült,hogy Michonnenak is van egy érzékeny oldala..ez is meghatott :( már nem birom kivárni az októbert ://

Lori mindig bajba keveredett és provokált..

bocsi hogy hosszú lett :)

2013. ápr. 7. 20:43
 27/38 anonim ***** válasza:

Daryl

Rick

Koreai gyerek

2013. ápr. 12. 16:28
 28/38 anonim ***** válasza:
Daryl, Carl, Merle. De bírom Betht meg Maggie-t is, meg Glennt is. Andrea egyedül a második évadban volt szimpi, Ricket viszont annyira nem bírom, olyan semmilyen. Michonne meg az agyamra megy h nem tud válaszolni ha kérdeznek tőle valamit:D
2013. ápr. 18. 19:50
 29/38 anonim ***** válasza:

Természetesen Daryl... :D Ugyanazok miatt, amiket a többiek is leírtak: bátor, erős, de legbelül érzékeny és édes :) Remélem Carol majd még jobban megpuhítja.

Michonne-t is szeretem. Glenn is nagyon szimpatikus, önfeláldozó, és hatalmas szíve van.

A szemétláda Governor úrt pedig remélem, hogy valaki kinyírja.

Alig várom már a 4. évadot, teljesen függővé váltam! :)

2013. ápr. 23. 16:57
 30/38 anonim ***** válasza:

Daryl és Rick.

*spoiler*

Andrea-t ki nem állhattam, hangosan éljeneztem, mikor meghalt... :D :D

Motiválatlan, idióta, hisztis karakter volt, a szőr felállt a hátamon tőle.

2013. máj. 1. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!