Walking Deadesek! Nektek ki a kedvenc szereplőtök és miért? Nekem Michonne. Kiváncsian várom mi lesz vele.
***SPOILER***
Egész végig azt vártam, hogy a Kormányzó meghaljon.... Előtte amúgy kiírták, hogy 27 karakter fog meghalni a részben, nem számoltam. :D
De most amúgy azt se tudom, hova tűnt a Governor. Már a saját embereit is lelövi, hát most már nem szabad életben hagyni (eddig se szabadott volna). De így 6 hónapot kell várni, hogy kiderüljön, hogy meghal-e végre... Áhh. De azt hittem már, hogy valaki végre kinyírja. :S
SPOILER!!
Ami az évadzárót illeti nekem tetszett, viszont Andrea-ért kár, én szerettem a karakterét. Az egyetlen csalódás, hogy eddig úgy tűnik, hogy a következő évadban is a börtön marad a helyszín, ami szerintem már kezd egy kicsit unalmas lenni, jó lett volna, ha ez előző évadokhoz hasonlóan most is továbbállnak. Nem tudom ebből még mit fognak tudni kihozni.
****SPOILER****
Nekem az nem tetszett, ahogy az évadzáró epizódot lezárták... Hol a fenében van a Governor? És miért nem ölték már meg? Nagyon remélem, hogy nem úgy lesz, hogy egy hosszabb időre eltűnik, majd egy váratlan pillanatban feltűnik és megöl még valakit.
Andreát és Miltont sajnálom nagyon. :( Carl meg milyen hidegvérű lett. Bár egy ilyen világban... de a többiek (Rickék csoportjában) még meg tudják őrizni az emberségüket, Carl meg milyen kis p.öcs lett... :D De még csak gyerek...
És most várhatunk 6 hónapot..... :D
Hát nekem a kedvenc szerplőm Shane volt. Igaz, hogy igazából negatív a karaktere, de azok a részek, amiben ők komoly szerepet kapott, na azok a részek mindig rohadtul jók voltak.
SPOILER!
A bunyó Rickkel, az ellenséges kissrác kinyírása aaz erdőben, és amikor magától átváltozott a halála után...na meg a pajtás jelenet! nem semmi.
Az újak között Dary és Merle... RIP Merle "Nem fogok könyörögni neked!" Utolsó mondatnak tökéletes!
Hello..nekem a kedvenceim:Daryl,Beth,Rick,Andrea és Carol:)
Beti szerintem nagyon stilusos,kedves,jószivü és szép lány..de a lénynek sem ártana..embert még nem ölt :) Daryl..hát mindig hozza a formáját,akár a hülyeségei,de benne van érzékenység is..
Rick kezdettől fogva kiáll mindenkiért ! Carol ő kedves,jószivü,ilyen is kell egy sorozatba..legalább nem minden ember gonosz.:) Andrea halála nagyon megviselt..azt hittwem meg tudja csinállni :( meg kiderült,hogy Michonnenak is van egy érzékeny oldala..ez is meghatott :( már nem birom kivárni az októbert ://
Lori mindig bajba keveredett és provokált..
bocsi hogy hosszú lett :)
Természetesen Daryl... :D Ugyanazok miatt, amiket a többiek is leírtak: bátor, erős, de legbelül érzékeny és édes :) Remélem Carol majd még jobban megpuhítja.
Michonne-t is szeretem. Glenn is nagyon szimpatikus, önfeláldozó, és hatalmas szíve van.
A szemétláda Governor úrt pedig remélem, hogy valaki kinyírja.
Alig várom már a 4. évadot, teljesen függővé váltam! :)
Daryl és Rick.
*spoiler*
Andrea-t ki nem állhattam, hangosan éljeneztem, mikor meghalt... :D :D
Motiválatlan, idióta, hisztis karakter volt, a szőr felállt a hátamon tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!