Mi volt a legdurvább horrorfilm amit életedben láttál?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 18:34
1/7 anonim válasza:
Gonosz halottak volt a címe, erdőben játszódik, és még az akkor 23éves pasim is inkább felkapcsolta a villanyt.
Az ilyen gusztustalanakat, ahol mészárolnak, nem tartom igazi horrornak.Mondjuk a Motel azért odabsz.
3/7 Thurston válasza:
Igazából még soha nem volt szerencsém olyan horrorfilmet látni, ami inkább ijesztőnek, mint nevetségesnek tűnt számomra...
4/7 anonim válasza:
Hat en lattam nehanyat es egyiket se ajanlom:Borzongas, Magas feszultseg, Holtak hajnala
5/7 anonim válasza:
Én már nagyon rég egy horrorfilmtől sem kapok frászt. Pedig elhihetitek már láttam jó néhányat. Szerintem ez azért van mert már 5-6 éves korom óta imádom a horrorfilmeket és hozzászoktam ehhez a hangulathoz és nem ijeszt meg. Természetesen még kislány koromban megijedtem tőlük, de ma már sajnos nem. A legutolsó, ami miatt nem mertem este elaludni a Darkness- a rettegés háza volt, pedig nem is ijesztő amúgy a film. De akkor még csak kb. 11 éves voltam. Ma már elég unalmasnak tartom a horrorfilmeket. Szerintem elég kiszámíthatóak, szinte mindig tudom mi lesz a következő lépés.
7/7 anonim válasza:
Péntek 13 (nem a sorozat, hanem a 2009-es verzió) ez volt életem eslő horror filmje amitől megijedtem néhányszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!