Melyik a legdurvább, legbrutálisabb horrorfilm?
hát van egy film ami éppen nem horror de elég undorító és van egy két "nem gyenge idegzetűeknek" való jelenet és ez a
Cannibal Holocaust [link]
De a kérdésedre válaszolva ott a Fűrész sorozat ami egyre durvábbra sikerül /szerintem/
Vagy a fűrész alkotóitól a halálos hallgatás az is jó film.
hát szerintem a Viasztestek
wááá rettegtemXD
Nos én imádom a horrort,egy bibi van,hogy sikítófrászt kapok,szóval csak akkor nézhetem meg ha van kedvesem aki minden nap velem aludhat:D
A viasztesteket félig sikerült megnéznem unokahugommal,a felénél elkezdett villámlani és dörögni ami kivágta az áramot vele együtt a gépet,nos mi voltunk csak otthon egy csalási házban,remélem mondani sem kell,hogy sikítva rohangáltunk XD
Nekem eddig a legjobb a Kör JAPÁN verziója volt,Samara porba fingó leáyzó a japán lányhoz képest:D
gyerekkent a Chucky!!!
ennel durvabbat el sem tudok kepzelni. csomoan mondjak h tonkretette a gyerekkoruk. el is hiszem. annal durvabb minthogy 1 gyerek a sajat jatekaitol rettegjen, h ejjel ellene fordulnak? aaaa
August Underground's Mordum.
Miközben néztem, nem voltam benne teljesen biztos hogy igazi snuff moviet látok-e. Sztem ez tette brutálissá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!