Melyik a legdurvább, legbrutálisabb horrorfilm?
én vagyok az aki 2fél a nyelvtan tanárától" az egyik kedves válasz író szerint...
nos lássunk csodát :D nem én vagyok az egyetlen :P
és hogy örülj igen jobban érzem magam hogy nem szaladok egy film után a sarokba bőgni :D köszönöm, lehet leszavazni :)
Had kezdjem ott hogy légyszives neirogassanak 14 évesek akik azt hiszik hogy a viasztestek az emberi százlábú meg a mártírok durva film!
Hogy a kérdésre is válaszoljak
Fűrész 1-7 :ha csak durva jeleneteket akarsz látni akkor tökéletes ráadásul nagyonjó film(ek)!
kicsit betegebb vizekre evezve:
Szerb Film : látványilag kevésbé sokkoló de maga a cselekmény ez egyik legbetegebb
August Underground Trilogy : elég élethű és beteg snuffszerü filmek
Necromentia: nekrofilia, vér , drogosok minden ami kell
Philosophy of a Knife: 4 órányi emberkisérlet (fekete fehér)
Begotten: egy elég elvon feketefehér művészfilm
Subconscious Cruelty: kicsit antichrist szerü film csak sokkal betegebb
Guinea Pig: régebbi ázsiai film, nekem nemteccett de darabolás ebben is van bőven
Inside: francia film még viszonylag nézhető de a gore jelenetek igen teccettek benne
hapedig nagyon undorítóan beteg filmat akarsz akkor a Vomir Gore triology-t ajánlom:
Slaughtered Vomit Dolls
ReGOREgitated Sacrifice
Slow Torture Puke Chamber
hányás , belezés, hányás , leszbikusok, mégtöbb hányás, csecsemődarabolás, hullagyalázás, és még egy kis hányás :D
"Had kezdjem ott hogy légyszives neirogassanak 14 évesek akik azt hiszik hogy a viasztestek az emberi százlábú meg a mártírok durva film! "
Hát azért a Mártírokról el lehetne vitázni, hogy most durva-e, vagy sem. Látványilag szerintem sem olyan durva, de az a film (főleg az utolsó fél órájával) maga a mentális terror. Engem a valós kivégzős/háborús felvételek nem csináltak ki ennyire lelkileg, mint ez a film. Bár igaz, embere válogatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!