Melyik a legdurvább, legbrutálisabb horrorfilm?
most meglepődtem... rec?.. azon a filmen röhögtem... -.-...
barlang?-.- azon is...
viasztestek?-.- úr isten... azon is röhögtem...
nem vagyok félől magas a félelem köszöböm egyesek szerint, de nem hittem volna hogy a legdurvább filmek kategóriába 3 olyan is belekerül amin elröhögtem magam, mert annyira nem ér semmit... :S... sajnálom...
Én a fűrész sorozatot nem a durva kategóriába sorolnám, hanem az elgondolkodtatóba :) Mondjuk csak 2 részt láttam belőle.
A kör meg a túlvilág szülötte nemtúl horrorisztukus szerintem ( bár a kört megkellene néznem megint mert voltam vagy 10-12 éves mikor utoljára láttam xd)
Nálam ami kiverte a biztosítékot az a Sziklák szeme volt.
Sziasztok, sztem a Cradle of Fear...
Nekem tetszett..
A világ legmegrázóbb filmje, ráadásul valóságon alapul:
Egy kés filozófiája - Philosophy of a Knife
http://www.youtube.com/watch?v=YoCdSd-uS4g
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! VAGY MÉG NEKIK SEM...
Azta! Én is meglepődtem egy két válaszon.
Viasztestek: egyik kedvenc filmem, de nem azért mert ijesztő, hanem mert szerintem állati egyedi az alapötlet.
Barlang: hát...azon én is röhögtem, de volt egykét !tényleg! ijesztő jelenet!
Túlvilág szülötte: nekem egy kicsit erőltetett volt, bár volt egy jelenet, amikor ugrottam egyet az ágyon, meg felsikoltottam. XD
Na...hogy a kérdésre is válaszoljak: Átok.
Lehet, hogy azért volt nekem az a legdurvább, mert az volt életem első horrorfilmje 12 évesen, de az kikészített.
Amúgy szerintem azok a legbrutálabb horrorfilmek, amikben az ijesztő részek mindennapiak. Például: zuhanyzós, alvós.
Épp ezért volt nekem nagyon durva az Átok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!