Melyik a legdurvább, legbrutálisabb horrorfilm?
Utolsó válaszoló, bocs hogy ki kell ábrándítsalak de a texasi láncfűrészese nem igaz történet bármilyen jól is hangzik és lehet a sok marhának felkelteni az érdeklődését ilyenekkel, az általad említett család a képzelet szüleménye
, a film egyetlen szállal kapcsolódik a valósághoz, méghozzá egy Edward Gein nevű sorozatgyilkos személyében akinek a tettei ihlették több film , köztük a psycho, texasi láncfűrészes, és a bárányok hallgatnak gyilkosának a karakterét.
ha nekem nem hiszel: [link]
és ha még ezek után is azt hiszed hogy a texasi láncfűrészes mészárlás tényleg igaz történet nyugottan írj levelet a télapónak is...
egyébként hogy valami érdemlegeset is válaszoljak, ha durva filmet akartok akkor
Slaughtered Vomit Dolls
ReGOREgitated Sacrifice
Slow Torture Puke Chamber
Guinea Pig: Flower of Flesh and Blood
Subconscious Cruelty
Saw 1-7
Philosophy of a Knife
August Underground Trilogy
Srpski film
Salo, or the 120 Days of Sodom
ha pedig sokkolót akartok látni akkor látogassatok el a puruttya extrémre
Az előző válaszolónak:
Slaughtered Vomit Dolls, REGOREgigated Sacrefices, Slaw Torture Puke Chamber: a Vomit Gore Trilogy az egyik legszarabb horrorfilm-sorozat, amit valaha is láttam... A technikai megoldások elképesztően bénák, max arra jó a film, hogy undort kapjak a sok hányástól. Ennek a filmnek még története sincs, kesze-kusza beteges xar!
Guinea Pig: Flower of Flesh and Blood: nem olyan rosszak a gore jelenetek, de nem megrázó egyáltalán.
Subconscious Cruelty : na, ez tényleg beteg film :D
Saw 1-7: maga a film nagyon jó, de azért nem sorolnám be a legdurvább filmek közé, de a maga műfajában kiváló!
Philosophy of a Knife: a színészi játék elcseszi az egészet, nagyon hiteltelenül játszanak benne, sok abszurd jelenetet láthatunk a filmben, egyáltalán nem jó film, ráadásul még hosszú is, így még unalmas is.
August Underground Trilogy: az álsnuff filmek közül az egyik leghitelesebb.
Srpski film: vizuálisan nem olyan vészes film, viszont a cselekmény és a storyboard már-már túlságosan beteg, annyira, hogy elrontja az egész filmet, a rendező kicsit túltett a célon. Talán azért nem is raknám be a legdurvább filmek közé, mivel a túl beteges története miatt már nem megrémül az ember, hanem felbaxxa az ember agyát, és legszívesebben kicsinálná a rendezőt.
Salo, or the 120 Days of Sodom: szerintem ez már elavult.
előző.egy szóval se állítottam hogy jó a vomit gore trilogy vagy van története, de a durva filmek között szerintem mindenképp meg kell említeni.
Serb film nekem tetszett és nem akartam lelőni a rendezőt :D
A Fűrész filmek brutalitása messze az élvonalba sorolható, mint minőségi mint mennyiségi szempontból, egyszerűen a környezet más: ha egy ugyanolyan vérességű jelenetet nem egy ilyen krimi thrillerben látunk hanem mondjuk egy olyan elborult agyszüleményben mint a szerb film akkor teljesen máshogy ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!