Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kb hány horrorfilm van összese...

Kb hány horrorfilm van összesen világon? és csak szerintem durvábbak a régi ('70-es évekbeli sőt még hamarabbi, '20-as évekbeli) horrorok? Melyik a legdurvább szerintetek?

Figyelt kérdés
(: hallottam a Serbianról, a Mártírokról és a Tükör/szilánkról(broken) de van ezeknél is durvább? meg mondotok olyan pszicho-horrorokat?
2011. jan. 18. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Brutálisan sok horror van, eszméletlen sokat gyártottak, mióta megszületett a műfaj. Több tíz-vagy többszázezer, és ki tudja, talán még ezzel is keveset mondtam...

Kevés régi horrort láttam, de nem mondanám, hogy durvábbak voltak. Sok inkább abban a korban állta meg a helyét, mikor készült - mai szemmel sok trükk inkább már csak vicces, na meg az ingerküszöb is sokkal magasabb ma már, így már nem feltétlen ijesztő, ami régen még nagyon is az volt.

Durva szerintem a Hellraiser, az Inside, a Flower of Flash and Blood... de pl. ott az Eden Lake, ami nem trancsíros, de mégis az utóbbi évek egyik legdurvábbja (szerintem).

Ami régen képes volt kicsit betojatni, az a Blair Witch volt, meg Az utolsó órán.

2011. jan. 18. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
ezt megbecsülni sem lehet... ha abból indulunk ki, hogy a mozgókép feltalálása óta több millió film készült világszerte, a horror is több tízezer lehet.
2011. jan. 18. 22:32
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat (:
2011. jan. 20. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert kérdező, milyen régi horrorokra gondoltál?
2011. jan. 23. 10:14
 5/10 A kérdező kommentje:
hát, most így nem tudok példát mondani. de van egy könyve, és abból mjd kikeresek párat. de pl ott van frankenstein (:
2011. jan. 23. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
101 horror film amit látnod kell mielőtt meghalsz, nem ez az a könyv?
2011. jan. 23. 18:08
 7/10 A kérdező kommentje:
dede azaz (:
2011. jan. 29. 17:57
 8/10 Jani Fater ***** válasza:
Hát,nem a legdurvább,de a legelső a némafilmes Nosferatu volt 1922-es(!) német horror film,természetesen némafilm.Érdemes megnézni,korszakalkotó
2011. jan. 29. 20:59
 9/10 A kérdező kommentje:
meg olyanokra is gondoltam h pl Sikoly, meg a klasszikusnak számító filmek. mostanában néztem meg egy csomó 2010es filmet, és rezzenéstelenül néztem meg, max csak a szemöldököm húztam fel.. semmi durva nincs benne.. tudtok valami nagyon durva pszicho-horrort? (: oks majd megnézem minél hamarabb
2011. jan. 30. 10:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Jani Fater: Cáfolom, Dr. Caligari volt a legelső horror némafilm, szintén német, és 1920-ban készült el.

Ha Caligari nincs akkor nagy valószínűséggel Nosferatu se ért volna el olyan kimagasló sikert anno, ugyanis Caligari tette le az alapokat a horror műfajában.

2011. jan. 30. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!